Acemianne2807 Allah için su küçük sinekler ısıtıp yok oluyrolar bizi mahvettiler ne yapsak cozum yok bilen varsa yazsa nasıl kurtuluruz
Sorusormomm Acemianne2807 bende onlarla savaşıyorm şu an bide ısırıyor iğne batirmis gibi diğer odanin ışığını açtım gitmedi sinek ilacı sıktım ölmedi snek kovar taktım ölmediiiii😫
Emir11 Acemianne2807 kahve telvelerini biriktirip yakın evinizde gezdirin gelmezler. En nefret ettikleri koku budur
simiyyy Nöbetçi eczane bulabilirseniz sprey alın vücudunuza sıkın. Odadaysanız ara yerde bir yerin ışığını açık bırakın oraya gitsinler. Fişe takılan sinek ilaçlrından alabilirsiniz. Aklıma şuan bunlar geliyo
Baharr_06 Sinek bantlari var avize gibi tavandan aşağı sallandiriyorsunuz gezerken takılıp yapışıyor ölüyor
sunflower01 Acemianne2807 yani cok da abartmadan yapılırsa fayda eder diye düşünüyorum en azından doğal bir yöntem
Azizefe Acemianne2807 ablamlarda vardı ne yaptılarsa geçmedi tek çözüm bütün evi ilaclatmak büyük ihtimal bir yerlerde yuvası var
Acemianne2807 Emir11 kahvem yok yatın alıp denicem her gece ısırılmaktan deli oldum yer kalmadı içime işlediler
Emir11 Acemianne2807 telvesini yakacaksiniz ama direk kahveyi değil. Kahveyi yapın için kalan telveyi biraz kuruyunca yakin
Gamzelim123 Acemianne2807 şu saatte sinek avlıyorum desem belki bana gülerler. İki tane imha edildi. Bide kızımı ısırıyor