Bebegimm1 Bebetonunmotheri imkan varsa evi serin tutun zaten sıcaktan olan bir şey oldugu için önünü almak zor başka şeyler fayda etmez
Nurrr123 Her gün duş aldırın terlediginde mutlaka üzerini değiştirin pamuklu giysiler giydirin en iyi çözüm vücudu temiz ve kuru tutmak
Bebetonunmotheri Nurrr123 havalar soğuk olunca direk hasta oluyorlar hava sıcak oluncada isilik Ortasi yok😂
Ser-Ay Geçen hafta bizdede vardı o dert her gün duş aldırdım hiç bişi sürmedim zıbın dan başka bişi giydirmedim uyurken bile üstünü örtmedim 4. Gün geçmişti
Bebetonunmotheri Ser-Ay 2 hafta boyunca bronşit oldu atlatamadik korkudan zibinla gezdiremiyorum Napcagimi sasirdim
Avakado1 Bebetonunmotheri aleo Vera jeli var bime gelmişti yeşil yuvarlak kutusu var, iki yıldan beri onu kullanıyorum kızıma o kadar iyi ki çok memnunum. Her gün sürüyorum duş alsa da almasa da.
Mavi10 Bebetonunmotheri bizde de oldu ılık tutun uyuduğu yeri ve ılık duş ben bunları yapınca çok iyi geldi geçti
Bebetonunmotheri Mavi10 evde olmadigim için banyo yaptiramiyorum Buralarin havasina da guven olmuyor bir sicak bir soguk
Sulefurkan Bebetonunmotheri biz Adana’da yız gerisini sen düşün 🥵🥵 biraz klimayı kapatınca yavrum terliyor alnı bazı bölgeleri işilik oldu hametan sürdüm kantaron yağı sürdüm sudocrem hafifletti sanki
Bebetonunmotheri Sulefurkan doktorda hametan verdi mavi renkli Ama fayda etmiyor gibi anlamis degilim
Bebegimm1 Bebetonunmotheri ben daha küçükken eve vantılator almıştım çok faydası olmasada isiliğe iyi gelmişti karşısında duruyorduk resmen aksıne bir şey olmadı ama vantılator yokken sıcaktan terleyip hasta olmuştu
Purplemommy Popodaki pişiğede hakiki zeytinyağ iyi geliyor ama vücudu için bende gül suyu deneyeceğim önerenlere teşekkür ederim bilmiyordum sağolun 🌸