gazı olabilir, reflüsü olabilir, oda sıcaklığı veya soğukluğu rahatsız ediyordur yada sadece sizi ve kokunuzu istiyordur, emmek bahane 😊 banada çok zor geliyodu uykusuz uykusuz emziremediğim için sürekli kucakta sürekli emme refleksiyle aranma, aç diye mama yapıyodum içmiyodu, emzik veriyorum almıyordu sürekli huzursuzdu. oturup ağlıyodum ben dinlenemiyorum, uyuyamıyorum, tuvalete bile gidemiyorum diye. sonra youtube’de bir doktorun videosuna denk geldim. diyorki tamam yorgunsunuz, uykusuzsunuz ama bebeğiniz daha 1 aydır yaşıyor, sizin sandığınızdan daha zor yolculuk yapmış ve daha zor süreç geçiriyor. anne karnında çıplakken giydirdiğiniz kıyafet bile onu rahatsız edebilir. çok sabırlı olun çünkü bebeğiniz sizden daha yorgun, daha şaşkın. nihayetinde bugünler geçecek ama sizin aklınızda sadece güzel anılar kalacak, büyüdükçe kucağınıza bile gelmeyecek, tadını çıkartın. çok etkilendim, gerçektende benim çocuğum küçük savaşçı, sese, ışığa, kıyafetlerine, sindirim sisteminin çalışmasına, bana, babasına alışmaya çalışıyor, huzursuzluktan ağlayarak benimle iletişim kurmaya çalıştığı için çok dikkat ediyorum nasıl ağladığına, karnının acıktığını, reflüsünün azdığını, sıcakladığını veya hiçbirisi yokken öylece beni özlediği için kucak istediğini anlayabiliyorum. bebeğinizi sağlıcakla büyütün ve çok sabırlı olun, onun sizden başkasına ihtiyacı yok aslında😊