Kızlar merhaba. Bebeğim 1 yaşını geçti. En başından beri ek gıdada büyük problem yaşıyorum. depremden önce kendi evimizde kurulu bir düzenimiz vardı ve o şekilde devam ediyorduk. Ben izinliydim okula gitmiyordum. Deprem günü işe başlayacaktım başlayamadım o ayrı. O günden beri de zaten gitmiyorum bebeğim de büyüdü. Depremden sonra evimizde kalamıyoruz kaynanamlarda kalıyoruz. Ortak bir ev düzenimiz birlikte oldu. 1+0 evde yaşıyoruz. Müstakil bir ev. Üst katı da var kaynanam yatmak için çıkıyor. Gerisinde hep birlikteyiz. Yemek konusunda da birlikte yiyoruz. Yemeği kendisi yapıyor sağ olsun. Sıkıntıma gelince Bebeğime tadımlar konusunda her şeyi tattırdım. İlk aylar karışım mamalardan yapıyordum organik ürünlerden kitaptan yemekler yapmaya çalışıyordum sonraları yavaş yavaş yemek pişirmeye başladım. Eskiden daha çok şey yiyordu şimdi sıkıntı yaşıyorum her şeyde benim yaptığım şeyleri yememeye başladı ki gerçekten lezzetsiz de değil. Kaynanam yapınca bazen çok nadir yiyor. Onun haricinde memeye çok düşkün sürekli süt emmek istiyor. Yemek yedirmeye çalışınca çok direniyor ve ağlıyor zorlamak istemiyorum ama aşırı yıldım bu durumdan. Çünkü ne yapsam yemiyor olayına döndü eşim de sürekli bir şey yaptığını görmüyorum son zamanlarda deyip duruyor yemek konusunda. Çünkü o kadar yoruldum ve bunaldım ki yaptığım şeyleri yememesinden, bu şekilde zorlanmaktan. Dün de bu konuda kavga ettik sabahları zaten hiçbir şey yemiyor bebeğim ne kahvaltılık ne de bir şey. Geceleri birkaç ölçek mama alıyor onun haricinde tüm gün memede biraz da yemek tırtıklıyor. Boyu kilosu her şeyi iyi. Gelişimi de iyi gidiyor. Ama yemek konusunda çok dertliyim canım o kadar sıkılıyor ki 😔😔 sorum yok sadece iç dökmek istedim ama bu durumda olanlar var mı düzeliyor mu çocuklar? Ben yemek konusunda aşırı yoruldum 6 aydır cebelleşiyorum haline bıraktım ama bu konuda işte huzursuz oluyoruz.. 😔