Zynpgmt Kızlar pusetinde yatarken ya da yastıkta sallarken(maalesef😁)bebeğimin başı sırtı sürekli terliyor. Özellikle de başı. Nasıl çözebilirim bunu? Dışarda falan korkuyorum hasta olacak diye terle soğu derken🥹
AegeansMom Zynpgmt puset ve salladığınız yastık polyester falansa ondandır. Pamuklu bişey serip öyle yatırın çeker terini
Meralgokce Zynpgmt benim de aynı oluyor hatta yatağımızda sıvı geçirmez alez var naylon olduğu için bizim yatağa yatınca da kafasının orası yuvarlak ter oluyor 😂
Sdfky Zynpgmt aynı dert bendede varr uyurken aşırı terliyor kafası. Bende çareyi yastığına havlu koymakla buldum. Terledikçee kafasını kurulayıp havlusunu değiştiryorum yastığının. Arabadada başının arka kısmına pamuklu ağız mendillernden koyuyorum en azından bir nebze işimi görüyor.
Zynpgmt AegeansMom müslin örtüsü oluyor altında. O terleten bir kumaş mı acaba? Bazen de şu ince bebek battaniyesi oluyor ya klasik ince herkeste olan o oluyor.
AegeansMom Zynpgmt ya bazen müslin diye aldığımız kumaşların içine akrilik kumaş vs ekliyorlar %100 pamuklu olursa bence terletmez gibime geliyor.
Canankrc Zynpgmt o ince battaniyeler aşırı terletiyor canım en alta battaniye serip üzerine pamuklu serseniz bile terletiyor altı tamamen pamuklu olması gerekiyor ve üzerini aşırı giydirmemeye çalışın ısı kontrolü yaparak tabikide
Zynpgmt Meralgokce neden bu kadar terliyorlar acaba😅 havalar sıcak ama o kadar değil buralarda. Üstü de ince anlamıyorum
Meralgokce Zynpgmt yok sıcaktan değil sıcak olmaya başlamadan aynıydı bizim kendi beşiğinde de hemen sapsarı oluyor başını koyduğu yer 🙈
Zynpgmt AegeansMom bilemedim ben de. Ama genelde o diğer battaniyeyi koyuyordum bi de müslini tek takip edeyim. ☺️
Zynpgmt Sdfky benimki zor uyuyor kıpırtıya uyanır zaten o yüzden uyuyunca bi şey yapamıyorum. Dışarda dediğiniz yöntem olabilir aslında. Arabadan inmeden bi kurulayıp indirebilirim
Zynpgmt Canankrc aslında şort,tişört ya da ince tayt yapıyorum. Alayım o zaman pamuklu olduğundan emin olduğum bi şey 😵💫
Zynpgmt Meralgokce aynı ya siz diyince fark ettim şuan. Mama kusuyor onun lekesi sanıyordum yatağında da oluyor arada🥺😅