Yavrum_veben2 8 gibi emzirdim iki göğsümde doluydu bitti hala istiyor kendini geri atıyor emiyor ama az uyuyamıyor napıcam ben kızlar bu süt yetmiyor meselesimi oluyor ☹️
Zumra_Fatma Yavrum_veben2 kendini geri atiyor ise muhtemelen sutunuz tazyikli geliyordur yetisemeyip basini geriye atiyor olabikir cnku benim kizimda oyle yapiyordu
Aynenkanka Yavrum_veben2 sadece doymak için emmezler anneye yakın olmak için de meme istiyorlar 🥹 belki ondandır
Artemiss_ Yavrum_veben2 ataktır canım bolca temas kur memede zaman geçirsin emsin gazını da iyice çıkar geri atması gazdandır ya da burnu tıkalıdır iyice temizle burnunu oğlum 4. Ayındayken göğsüne de bebek Vicks balm sürerdim rahat rahat uyurdu
Yavrum_veben2 Zumra_Fatma önceden öyleydi ama artık değil kuzum emdi göğsüm boşaldı ondan sonra yapmaya başladı ve çok sıklaştı bu durum ☹️
Zumra_Fatma Yavrum_veben2 emerkende gelebilir ama bi anda belki siz bakarken gorunmiyordur ama hissediyor da olabilirsiniz belki gazıda olabilir
Yavrum_veben2 Artemiss_ ay ataktaymışız Bitmeye 3gün demiş galiba en sakin atak bu olsa gerek normalde ömrümden ömür giderdi