ceyrekmafya Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul çevresi önerebileceğiniz güzel bir tatil yeri var mı İstanbul çevresi şehir veya İstanbul da da olabilir
benkosarim ceyrekmafya Kocaeli Kandıra sahilleri falan temiz tavsiye ederim günübirlik de gidebilir otelde de kalınabilir eğer diyorsanız daha farklı bir yer Balıkesir Erdek a da Bostancı ido’dan ulaşabileceğiniz Avşa ve Marmara Adaları var �stanbul çevresi en yakın biraz Bir tık daha uygun şimdi bizde Kandıra ve Erdek arasında kaldık
ceyrekmafya incir-receli güzel yer mi hiç gitmedim daha önce açıkcası ilk defa çıkacağız güzel bir tatil olsun istiyorum
incir-receli ceyrekmafya deniz isterseniz ihlas armutlu var güzeldir tek sorunu sadece kahvaltı var birde bu sene ucak biletleri uçmuş olunca maxwell resortta yer ayırttık temmuz 16da gidicez sabah akşam yemeği ve çay saati var ama denizi yok ihlas armutlu 5 gece 12500 maxwell 5 gece 13600
ceyrekmafya Evlendiğimden beri tatile çıkamadık şimdi çıkmayı düşünüyoruz çocuk olduğu için nasıl olacak bilmiyorum ama güzel bir tatil istiyorum deniz olmasına gerek yok doğa gezi vs ben böyle daha çok seviyorum aslında