Sonsuz18 kızlar Bir önceki postlarıma bakarsanız ben atmıştım daha koyusu ya da daha açık rengi olsun demiştiniz Bu renk olmuş mu yoksa daha mı açık almalıyım
Miranalimom Sonsuz18 canim olmamis . Krem takarsan elbisen daha ön plana cikar elbisenin renginde takarsan oda guzel olur ama icindeki kuyu renk bogar hos olmaz ..
Sonsuz18 tomvejerry 🥰🥰 Çok teşekkür ederim canım o zaman kalsın Gerçekten ben de çok beğendim telefonum biraz düşük ayarda çekiyor canlı daha güzel duruyor moda sena’dan almıştım hiç giyme fırsatım olmadı böyle kombin yaptım ben de çok seviyorum böyle kombinlemeyi
Uykusuzhergeceeee Sonsuz18 bilemedim ki olmuş olmamış değil ama açık renk daha güzel duracak gibi var mı açık renk şalınız denesiniz bir
Denizbkr Sonsuz18 olmuş tatlım. Krem çok çiğ kalır. Mor gibi patlak renkleri bi koyusuyla kombinlemek gerek.
Sonsuz18 Uykusuzhergeceeee var aslında ama lila değil gül kurusu tonları açık renkle yarın değiştirebilirim bayram için
zeynep321 Sonsuz18 ben yakistirdim .çiçeklerin ortasiyla şaliniz aynı renk sanırım .bu elbiseye bence açık renk gitmezdi bilemedim .sadece esmer olduğunuz için şalinizin rengi yuzunuze koyu kalmış gibi geldi
Sonsuz18 zeynep321 değil mi Ben de çiçeklerin tonuyla uydurmaya çalıştım aslında çok esmer de değilim buğday tenliyim de telefonumdan dolayı kötü çektiği için olabilir Ben de açık renk çok buhar diye düşündüm bir de oradaki bayan koyu renk al elbise ortaya çıkar dedi😂
visneli_turtam Kızlar turuncunun üstüne hangi renk gider, turuncu pantolon, gömlek içine de beyaz giyecem
Tosbiktosbikk visneli_turtam eger gomlekten beyaz tisort gorunucekse kesinlikle gomlekle ayni renk takin😊
visneli_turtam Tosbiktosbikk teşekkür ederim yorumunuz için 😊evet önü biraz açık olur ,yani beyaz mı,beyaz şalim yok ,açık krem var
Sonsuz18 Sorusormomm ben aslında elbiseye yakın bir renk düşünmüştüm krem şalım vardı evde ama bir farklılık deniyim dedim zaten hep lila bir şey giyersem krem takıyorum
Tosbiktosbikk Sonsuz18 ne yalan soyleyim beb yakistirdim😊 Bende cok severim elbisenin koyu tonunda esarp takmayi😇
Sonsuz18 Tosbiktosbikk ya çok teşekkürler, telefonum güzel çekmiyor Aslında ben de giyince beğenmiştim ama bilmiyorum Oradaki bayana gösterdim koyu renk takarsan daha iyi olur demişti yani
Sonsuz18 Meleknaz5 çok teşekkürler iyice kararsız kalmıştım aynı tonla alıp almamak arasında Kevser123