Yusufff-41 durukusunannesi_ katılıyorum geçen gün bir şey sordum kimse cevap vermedi elimden geldiğince ben yaşadıklarımdan bildiğim bir şey olursa yorum yapıyorum
durukusunannesi_ Yusufff-41 şey klişe olmuş sürekli söylenen sözleri yazıyoruz bu postta sürekli bu replik olduğu için yazdım ben de 😅
Deletedmom_79 Ölsek gitsek umrunuzda değil🥺 Bi baksanız nolurdu şu sonuçlara😖 Git kocan biraz baksın sana mutsuzsun işte🤨 İki bebek arası yaş ne olsun abime? 🥴 Ah bi de en sevdiğim oldu. Edepsizsin🤍
oglumubeklerken anneyeofdenmez ne kadar mutsuzsunuz mutluluğumu çekemiyorsunuz.😅 Bi de son günlerde görmekten kusacağım gelen başlık, “bebemi nasıl giydirmeliyim” 🤮😅
Birevladaemanetci Böyle bir post açacagim aklıma gelmezdi 🤣 Uzun oldu hakkınızı helal edin en efsanesi🤣 Ve tabi ki….. “ Sizce hamile miyim ” 🤣🤣
Birdunyabircennetannesi anneyeofdenmez Adetim geçti hamile miyim Laaaaa nerden bileeeeek müneccim b.kumu yedik😅
annecikbebecik teachermom07 konudan bağımsız ama bu arama butonunu bir türlü bulamadım mobilde nerede acaba 😅