ezgikrby Kızlar bebekleriniz uyurken pış pış ya da bebek uyutma müziklerini falan nerden veya nasıl açıyosunuz devamlı çalması için? Şu videolardaki gibi tüm odada duyuluyo ve hiç kesilmeden çalılyo ya işte o şekilde siz beni anladınız sjdjfj
ezgikrby [silindi] evet ben de biliyorum bunu bu anlamda demedim 😂 o 20 dakika ben sabaha kadar devam eden seslerden bahsetmiştim ses bombası kullananlar gibi
Cennetinsusu ezgikrby Bebek uyutucu sabaha kadar çalıyor. Şarjın bitmezse tabi 😂 saat bile ayarlıyorsun istediğin kadar çalıyor
ikiaslanannesi defneemomm kız sabaha kadar rahatsız olmuyon mu . Bende açıyorum 5. Dakikadan sonra sinir oluyorum o sese 😬
ezgikrby defneemomm reklamların çıkmaması için üye mi oldunuz peki ben orda güzel pış pış da bulamamıştım 🤦🏼♀️
defneemomm ikiaslanannesi hayır, hatta bazen kızım benden önce uyuyor ben o sesi arıyorum uyumak için😂
BabyArel ikiaslanannesi ben artık o sesle bütünleştim 😂😂😂 uyuyunca kapatmak en iyisi ben sesi kısa kısa kapatıyorum bu da kafa yahu anjsjsjs
ikiaslanannesi defneemomm Ay valla ben dayanamıyorum 9 aylık olcak ilk günden beri pıs pıs pıs pıs sinir oldum 🙈
Hasrettatmaca Bebek uyutucu programı var zamanını siz ayarlıyorsunuz birden fazla ses var ben doğduğundan beri o programda uyutuyorum
Gokturk_ ezgikrby Ben bunu açıyorum ama bide bunun su sesli olanı var reklamsız 10 saat aralıksız iyi oluyor 😂
Hasrettatmaca ezgikrby Rica ederüm ne demek uygulama ismi tam olarak bebek uyutucu- iyi uykular olarak ☺️ Ayrıca reklamsız ve arka planda kullanabilirsiniz YouTube gibi değil çıkınca kapanmıyor
yagmurkokusu_ ezgikrby bayan atmış yukarıda onda reklam yok diş döneminde aşı günlerinde benim kurtarıcım oluyor beni destekliyor bazen piş pişi kendimiz yapıyoruz ama ağzımız kuruyor artık yoruluyoruz.