H_ceyhan DurriMeknun_ Allah aşkına yaa şaka mı bu 😡 tamam kanıt için çektin videoya o kadar uzun çekmeye ne gerek var hâlen izliyor. Niye hemen engel olmuyorlar 😡 insan biran önce elinden almaya çalışır yani. Allah belasını versin öyle insanların soyları tükensin
DurriMeknun_ O yüzden kimsenin kucağına oturtmıyorum çocuklarımı Çünkü küçükken Benim de başıma geldi Ama bunun bir taciz olduğunu maalesef bilemiyorsun aklını başına gelince anlıyorsun
Marianne DurriMeknun_ aynısını ben de yaşadım küçükken. Taciz olduğunu büyüdükten sonra farkettim. İnşallah cehennemde yanıyordur.
Blablas Off elim ayağım titriyor ya ne kadar kolay ne kadar kolay Allah im sen koru çocuklarımızı ne olur 😢 . Kimmiş bu adam çocuğun nesi oluyormuş acaba da o kadar rahat davranabiliyor
Momonlyn Ne izledim ben? Bu ne 😧 Yazıp yazıp sildim. Rabbim evlatlarımızı böyle pisliklerden korusun. Diyeceklerim bu kadar
EgeHatice tubasd tamda bunu yazacaktım evet kanıt için çekmiş ama bu kadar uzun çekeceğine müdahale edilse iyiymis
Uzaylizikiye Marianne 😌bende yaşadım tabi küçükken neyin ne olduğunu bilmiyoruz büyüdükçe aklımız eriyor ve kimseye diyemedim .Her gördüğü yerde taciz etmeye çalıştı ve babamın kuzeniydi pislikkk.
Anr5155 DurriMeknun_ mahkemeye çıkartana kadar keşke ailenin eline verilseydi pislik parça parça edilseydi etleri.
Birkullanici DurriMeknun_ çeken neden müdahale etmedi bu yavruya bu travmayı yaşattı elini çıkarmaya çalışıyor bide yavrum kıyamam.geberir inşallah sana bynu yapan
Gamzelim123 DurriMeknun_ Allah ım nasıl Bi insan bu ya daha küçücük Bi çocuktan nasıl dokunabilir. Allah bu pisliği mezarında bile rahat yatirmasin
Dondurmalikahve DurriMeknun_ Videoya çeken ve biraz önce videodaki yoldan geçen kişinin vicdani yok. Özellikle videoya çeken kişi 2 saniye çek git çocuğu kurtar şerefsizin elinden embesil
hunilimomy DurriMeknun_ Sevgili annelerimiz, video hiç iç açıcı değil.Tüm çocuklarımızı bu şekilde sapkın zihniyetli insanlardan koruyup kollayalım tabiki . Fakat argo ve küfür kullanmadan yorumlarımızı yapalım. Argo ve hakaret içerikli yorumlar silinmiştir.
Deletedmom_112 DurriMeknun_ Allah belasını versin, pislik adam. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun İnşallah.