079aslankuzusu Kızlar deliriyorum suan cok kötüyüm bim part cips dıye gecıyo onuda paylaztım şikayetlere bakınca okadar fazlaymıştıkı hep böle bişi çıkmış
Sorusormomm 079aslankuzusu fare pisliği böyle olmaz anneannemin evinde fare oluyodu pisliği böyle olmuyor çörek otu gibi ondan biraz büyük oluyo ama bu ne anlamadm cips zaten yenilecek bişey değil ama yiyoruz işte
ruveydaensar 079aslankuzusu Baharat topaklanmış gibi geldi bana da . Zaten nasıl yapıldığını görsem yemem bı sürü şeyi
Brokolilim 079aslankuzusu Ben zaten markasız bim şok 101 gibi absürt markanın şeylerini alıp yiyenlere hayret ediyorum 😥
16ilknur 079aslankuzusu kız fare dışkısı böyle olmaz kalıp olmuş bu 😂😂😂 baharatların katılaşmış hali gibi tövbe yarabbim ya neler göreceğiz. Geri götürdünüz mü
Deletedmom_70 079aslankuzusu fare dışkısı değildir bu pirincin siyah rengi gibidir tek tek olur bu baharatların topaklanmış haline benziyor ama yinede yenilmesi sağlık açısından iyi değil de yiyoruz işte.
Yarim_Kilo_Kiyma 079aslankuzusu Cips yemeniz geçtim, biminn dandik ucuz ne olduğu belli olmayan ürünlerini yemeyin lütfen. Geçmiş olsun 🌸