evam15 Para koyup bantlayan var mı bebeğin göbeğine Erken geçmesi için ne yapılmalı bu konuda deneyip işe yaradığını düşündüğünüz neler var?
Merveio14 evam15 benm bebeğimde de var doktor 2 yaşına kadar müdahale edemiyoruz kendiliğinden kapanabilir geçmezse ancak o zaman operasyon dedi. Herhangi bir şey yapmıyorum
Srpslk evam15 benim bebegimdede vardı bir buçuk yaş civarı geçti birşey koymayın hiç bişi yapmayın bebeğe bir zarari yok kapanmazsa inmezse 4 yaş gibi küçük bir Operasyonla hallediyorlaemis ama genelde geçiyor bizimki aşırı büyüktü nasıl geçecek demiştim geciti..geçmiş olsun
Guneyinannesii evam15 benim bebeğimde de oldu gazlı bir bebekti bir yaşa kadar geçer dendi hiçbirşey yapmadım gaz dönemi bitince kendiliğinden geçti
Melike-emirasaf evam15 hicbisey yapmanıza gerek yok kendiliğinden geciyo bebiş rahstsiz olmasın onun hiç bı zararı yok 2 yaşına kadar geçmezse eğer o zaman kucuk bı operasyonla aliyolar
evam15 Guneyinannesii ayyyy çok şükür demek ıkınmazsa ağlamazsa kendiliğinden geçer ya bizimki çok geriliyor ıkınıyor ve ağlama krizine giriyor kolik gazlı bebek olduğu için 😵💫😵💫😵💫😵💫 ben şimdi şöyle bi yöntem buldum mamasına zeytinyağı katıyorum yarım çay kaşığı iyi geldi kabızlığı da oluyor dün böyle yapınca gece rahatlamıştı
Merveio14 evam15 bugün farklı bi konudan acilden giriş yaptık çocuk doktoru muayene esnasında gördü fıtığını, karın kasları güçlendikçe geçer 1 yaşına kadar dedi. Geçmezse ufak operasyon dedi. Diğer gittiğim doktorda 2 yaşına kadar demişti herkes farklı söylüyor
evam15 Merveio14 bana çocuk dr 1 yaşına kadar geçer dedi çocuk cerrahisi 4 yaşına kadar geçmezse ufak bi operasyon yaparız dedi 😵💫 inşallah canları acımadan geçer inşallah 🙏🏻 kıyamam ya🥺
Asel_leyLa evam15 benim kızımda 3 aylik oldu canım bizdede vardı doktoru 2 yaşına kadar geçmese ozaman cerrahi mudahele yapılır dedi ama eğer sertleşir morarıp içine girmese kakasini yapmasa kusma ateş olursa ozaman direk acile getir demişti bende günlük olarak hep parmağımla göbeği icine bastırıyordum içeri girdiği sürece sorun yok
evam15 Asel_leyLa içeri giriyor inşallah operasyona gerek kalmaz çok gazlı bi bebek çok sıkıyor kendini sürekli ıkınıyor😰
ElifDefne3535 evam15 kesinlikle hiç bir şey koymayın onlar fıtığı patlatır Allah korusun benim bebeğimde de vardı doğuştanmış 20 sinden sonra fark ettik ve 4.ayında göbek fıtığı kalmamıştı göbeği içeri girdi zaten kendisi düzeliyor kalıcı olmuyor çoğu göbek fıtığı