Liva123 Damlatmayan memnun kaldığınız su için alıştırma bardağı alacağım , memnun olduğunuz markalari paylaşabilir misiniz. Chicco ile avent arasnda kaldım ama ? 6 aylik olacak bebeğim
Melis1706 Liva123 avent damlatmiyor bizim ama kizim onu biberon ucu gibi sktigi icin sagolsun damlatmayi basariyor😄birde pek sevmedi ondan icmeyi bende pipetli mi alsam diye dusunuyorum
MinikPandam_ Liva123 ben de baya araştırdım kullanan yakınlarıma sordum sunu önerdiler aldım ama henüz teslim edilmedi umarım memnun kalırız https://ty.gl/pp1cmkv9vv
dy22 Liva123 dedigin markalar arasinda kaldim. Ama wee aldım denemek icin hem kaliteli hem hesapli ve asla damlatmiyo asla
Liva123 Melis1706 Avent icin herkes farkli birsey söylüyor . Kimi hic damlatmiyo diyo kimi damlatiyor . Emn olamadm bnde . Benimki kucuk pipetliyi beceremez . Sizinki sever umarim 😍
MiraySu55 Liva123 beceremez demeyin sunun önüne bence ay ben sevmedi sanmıstım avent vardı sansa baska almıstım lıkır lıkır içti çocuk meğer aventten içememis pipetsiz olan sonrasa deneme amaçlı pipetliyi verdim içti ben şok şimdi pipetliden devam aventin ama maalesef damlatıyor 🥹
MiraySu55 Liva123 şuan 14 aylık 😃 ama şuanki zamandan bahsetmiyorum 🫣 içemezse baska marka deneyin dediğim gibi sevmedi sanmıstım ben suyu hem avent hem wee vardı 2 sindede içmemisti sonra mamajoo aldım onla içti baya bi sonra pipeti tuttu kendiliğinden