Melike-emirasaf Aylinalin aç karnina beslenmesinde n yarım saat önce verebilirsiniz hem emilimi daha iyi oluyor
Bebegimveben_ Aylinalin merhaba ben ocean microfer kullanıyorum sabah veriyorum mamasını yedikten sonra. Normalde aç verilir diye biliyorum ama araltırdım ocean aç tok farketmez yazıyordu o yüzden tok veriyorum
Aylinalin Melike-emirasaf teşekkür ederim beslenmesinde bir saat sonra veriyrm ardından 1 saat sonra yine besliyorm .siz damladan sonra su veriyrmusnz
Bebegimveben_ Aylinalin zaten ocean renksiz yani kalıntı yapmıyor dişlere ağıza bulaşmıyor ve çok memnunum iyi ki onu almışım hiç bir sorun yaşamadık kabızlık kusma vs. tadı güzel sanırım bebeğim keyifle içiyor yani bildiğiniz demir ilaçları gibi değil
Aylinalin Bebegimveben_ demir ilacından sonra ben 2 kaşık su veriyrm ve gayet severek içiyor. Sağlık ocağındaki hemşire su verin demişti bilmiyorum iyi mi yapıyorum
16022023 Ben saglik ocaginin verdigini kullandim kullanmaz olaydim bebegim aksamlari ciyak ciyak aglamaya basladi doktora sordugumda daha erken baslamak icin dedi direk cope attim kullanmiyorum su an
Bebegimveben_ 16022023 benim doktorum da daha erken demişti nerdeyse 6. Ayda başladık biz. Sağlık ocağının verdiğini kullanabilirsin ama imkanın varsa başka başlayalım dedi kendisi sidefer önerdi ben ocean tercih ettim