bohemianmom Kızlar Aqua Parka gideceğiz bebeği havuza sokmayı düşünmüyorum aslında ama çocuk havuzuna ayaklarını falan soksam ne olur ki 5 aylık bebeğim
Ysgl26 bohemianmom 1 yaşından önce havuza 6 aydan önce denize sokulmaması gerekiyor enfesksiyon açısından. Hele ortalıkta bu kadae hastalık varken çocuk havuzuna hiç bulaşmayın derim
Deletedmom_79 bohemianmom atopik dermatite yol açabilir en minimum zararı bu. Varın kalanı siz düşünün
betuuls bohemianmom ben 1 yaşındayken sokmuştum o zamanlar bişey olmamıştı ama 5 aylık daha çok küçük enfeksiyon kapabilir Allah korusun
bluem bence sokmayin havuzlar klorla temizleniyor sezon boyu ayni su kaliyor mikrop kapmasi cok olasi
Asyaveannesi04 bohemianmom sakın sokmayın geçen sene eşimin kuzeninin bebeği el ve ayak hastalığı kaptı havuzdan 1 hafta yoğun bakımda yattı yavrucak
Cagmer bohemianmom yeğenim havuzdan el ayak hastalığı kaptı şu an 3 buçuk yaşında 2 senedir toparlanamıyor o hastalıktan sonra sürekli hasta yapmayın ileride doya doya girecek zaten.
bohemianmom Güncelleme yapayım doktorumuzu aradım ayaklarını dahi sokmamam gerektiğini söyledi sokmadık gitmekten vazgeçtik 🩵
bohemianmom Noname21 Ay yok sokmadım gitmekten vazgeçtim zaten salgın varmış kızamık birde onunla uğraşmayayım şimdi daha aşısı da yok kızamık