Buket_aliismail 2 ay 23 günlük bebeğim var bronşiti ciğerlere inmiş şu an oksijenle nefes alabiliyor sadece. Çok kötüyüm aynı durumu yaşayan var mı hastalığınız ne boyuttaydı ve kaç gün kaldı bebeğiniz 😔😔
Semalya Buket_aliismail 1 hafta boyunca hastanede kaldık altı aylıktı pnömi idi çok geçmiş olsun Allahım acil şifasını versin 🤲🏻
Violeta22 Buket_aliismail canim üzülme aynisi bende oldu birebir ama inan geçiyor Allahını izni ile sen şimdi damar yolu çok açtılar diye üzüntüden ağlıyorsunuz ama onun iyi olması için öyle düşün bana sormak istediğin bisey varsa özelden yaz numaramı vereyim bilgilendirelim Allah sifa versin
Teomom1 Buket_aliismail benim bebeğim 25 günlüktü, bronşite çevirmesin diye yatırdılar. Bir hafta kaldı ve damardan antibiyotik aldı. Merak etmeyin doktorlar ona en iyi şekilde bakıp iyileştirecek. 😊 Şu an ne kadar üzgün olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Ben de çok çok üzülmüştüm. Ama geçer korkmayın. 😊
Semalya Buket_aliismail evet düşüyordu en az bir hafta da zor topluyor bebekler kendilerini ve en ufak bir soğuk algınlığında biz başa dönüp zatürre oluyoruz çok dikkat istiyor😕şuan hava sıcak nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama göğüs bölüme pamuk koyun ki sıcak dursun
GamzeBaz Buket_aliismail Bizde hastanede kalmıştık 2 bucuk 3 ay civarı bu kadar ileri değildi ama inşallah hemen iyi olur 🥺
Makahma Buket_aliismail bizim de aynı günlüktü sizle bronşiolitti 7 gün yattık çok zordu sürekli buhar verdik makineyle çok kortizon kullandık sonrasında düzeldi rabbim şifa versin burnunu temizleyip buhar ber ağlıyordu doktor daha iyi demişti öyle buhar vermek
GamzeBaz Buket_aliismail,,, ben biraz yanlış anlaşılmaya sebep olmuşum 2,5-3 aylıktı Oğlum yazacağıma 2,5-3 ay kaldık gibi çıkmış bir 8 gün kalıp çıktık
Eftelya-29 Buket_aliismail bronşit zatürre hepsini oldu bebeğim hastanede de yatti üzülmeyin küçük bebeklerde çok var öyle gecer havasını duzgun verin 💜
Eftelya-29 Buket_aliismail oksijen düşmüştü sürekli takmaya çalışıyordum her uyudugunda agzindaydi zaten 1 haftaya yakın.Surekli devam ederse bronşit yünlü tüylü şeylerden uzak durun temiz içerikli deterjan kullanın kokulardan uzak tutun emziriyorsaniz bol Sarımsak yiyin tavsiyem