Ecrinnnnnnnn SistemYavasAmaCalisiyor ayy suan o stres bende de var olsam içim okadar rahatliycak ki benim bebişte 3 aylık içim içimi yiyor daha olmadım beklemedeyim umarım bu bekleyişin sonu gebelik olmaz🤦🏻♀️
Kubra226 Ecrinnnnnnnn benim ee gecikti iyice stres yaptım ya öyle birliktelikte olmadı aslında ama insan acaba mı dıyor
SistemYavasAmaCalisiyor Ecrinnnnnnnn ben regl oldum kardeş darısı başına 😅 hem de murphy 🥲 deniz tatilinin ilk günü 😅
AbEsMu130125 Kubra226 yok daha olmadım idrar testi yapmıştım bi hafta önce silik çizgi çıkmıştı bugün de gidip kan testi yaptırdım bakaşım yarın ne çıkacak
Ecrinnnnnnnn Kubra226 walla sorma ikinci bebege korunarak hamile kaldım ufacık bi gecikmede içim içimi yiyor o yuzden her turlu bi ihtimal vardir helle geri çekilme yöntemiyse geçmiş olsun her an bebiş el salayabilir benimki gibi
Ssmerve10 SistemYavasAmaCalisiyor kaç gün gecikti canım benimde 4 gün geçti ama hala gelen giden yok 😂10 gün önce spiral taktırdım ondan mı acaba maa bakır olanından taktırdım
Ecrinnnnnnnn SistemYavasAmaCalisiyor korunmama rağmen 2ciye hamile kaldığım için ödüm kopuyor artk her gecikmede
SistemYavasAmaCalisiyor Ssmerve10 15 gün gecikti. Spiralden olabilir. Regl değilken mi taktırdın kız spirali
Ssmerve10 SistemYavasAmaCalisiyor evet regl değilken taktı doktor kan tahlili yaptırdım ultrasonla baktı zaten korunuyorduk ama yinede baktı temiz 😊e kuzu senin baya olmuş test yaptın mı yada sende de mi var spiral
SistemYavasAmaCalisiyor Ssmerve10 merak ettiğim regl değilken takarken acıyor mu? Doktorlar hamilelik riskinden dolayı mı takmak istemiyorlar. Spiral taktırıcam da işte regl olduğunda gel dediği için gidemedim de 😅
Ssmerve10 SistemYavasAmaCalisiyor yok valla hiç acımıyor öyle abartildigi gibi değil yani sinek ısırığı gibi benim doktor kan tahlili istedi yaptık ondan sonra taktı ama şimdide adetim 5 gün gecikti ara ara lekelenme oluyor ama daha olmadım
Ecrinnnnnnnn SistemYavasAmaCalisiyor bu bünye üçüncüyü kaldırıcak bi kapasiteye sahip değil 😂😂😂aman bacım dikkatli olalım
Kubra226 Ecrinnnnnnnn geri çekilme olacak kadar bisey yaşamadık Afedersinlz ben istemedim ittirdim ama acaba emziriyorum diye mi uzun sürdü