AyEmRa Kızlar vücûd sıcaklığı normal gibi ama kafası sıcak alnı vs. Atlet giydirdim üstüne. uzun pijama altına. Hırıltılı nefesi var emmiyor 3 saattir. Bez koysam mı alnına. Uyanır diye de korkuyorum.
Sevgi61 Bende gecenin bu saati ateşle mücadele ediyorum canım.En iyisi ölçmek ancak ateş yükseldiğinde emzirirken bile anlıyorsun.Sıcak bişey memeyi tutuyor.
Ayse16 Ateşini ölçün. Eğer yüksek ise ılık uygulama yapın. Sirke kullanmayın. Sadece su kullanın. Sadece üstünde zıbın kalabilir.
Laydaren AyEmRa Kaç aylık ? Hırıltılı nefes ve öksürüğe ateş de eklendiyse yarın bir doktora görünseniz iyi olabilir. Ateşi Şuan normal. Oğlumda da diş dönemleri yalnızca kafa ateşi olur
Sevgi61 37.2 yüksek sayılmaz ama yinede ara ara kontrol edin ateşini.Öksürük ve hırıltı var diyorsunuz ya mutlaka doktora götürün.En azından ciğerlerini dinlerler.
Laydaren AyEmRa Ayağında mutlaka çorabı oluyor. Onun dışında tshirt şort giydiriyorum. Kafasına ıslak bez koyuyorum. Uyanık olduğu zaman koydurmuyor soğuk ısı bandı yapıştırıyorum onu değiştiriyorum sürekli. Her şekilde zor ama kafa ateşi, inqtçı oluyor