smran Kızlar 4 ay 4 günlük oğlum var iki gecedir uykuya dalarken direniyor ve uykudan çok fazla ağlayarak uyanıyor 🥹 diş etleri de kaşınıyor diş mi atak mi bilemedim korkuyorum doktora götürürmeme sizce gerek var mı ? İlk çocuğum baya tecrübesizim
melihaozen55 smran benim oğlumda 4 ay 3 günlük atakkkk 😂😂😂 bizim damaklarda şiş komple ama daha erken diş için biz 10 gündür gece uyumuyoruz sabah 6 da yatıyorum 😩🤦♀️
Barlasmothers smran benim oğlumda 4 sy 6 günlük 7 gündür gece gündüz durmaksızın çığlık çığlığa ağlıyor hiçbirşeyden memnun olmuyor ben ona şarkı söyleyerek iş yapardım ki 7 gündür mümkün değil uyutuyprum oh diyorum 2 dakika sonra çığlık çığlığa Allah yardımcımız olsun
smran melihaozen55 bizde aynı durumdayız canım o kadar çok ağlıyor ki elim ayağım birbirine dolanıyor her seferinde 🙈Allah yardımcımız olsun ne diyeyim 🥹
smran Barlasmothers bizde öyleydik yere uzatırdım konuşurdum onunla yemek yapardım duruyordu ama bugünlerde ne mümkün asla kucaktan inmek istemiyor sürekli ağlıyor uykudan ağlayarak uyanıyor 🥹 Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
smran gizo20 ben bir defa vermiştim ağrısı var sanıp 🙈 ama değişen birşey olmadığı için birdaha da vermedim
smran Melike-emirasaf hepimiz aynı dertten muzdaribiz canım ne uyku var ne huzur var yine de canları sağ olsun evlat herşeye değer