Serenkrglmz Kızlar internetten alacağım ama yorumlara güvenemiyorum uygun fiyatlı alıp memnun kaldığınız yataklar varsa söyler misiniz
Poly-ana Serenkrglmz Yeninesilyatakcimden yaptırdık dün kargoya verildi gelsin duruma göre bilgi vereyim
mathildays ben şu instagram sayfasından almıştım https://instagram.com/montessori.yatak.dunyasi?igshid=MTI1ZDU5ODQ3Yw==
fatiozturk98 cansuturgut merhaba baya zaman geçmiş konu üzerinden ama bende ordan bakicam memnun musunuz acaba yataktan😊
Diloooo Cinar_bebek05 merhaba canım Dudi bebekden aldım yazmıssın o yüzden yazıyorum mobilyandan memnun musun bende oradan bakıyorum da almayı düşünüyorum hangi modeli aldınız acaba siz
cansuturgut fatiozturk98 mercan mobilyaydı bizim aldığımız şimdi internetten baktım da buldum ismini😂
fatiozturk98 cansuturgut ay çok teşekkür ederim 🩶 yarın bakicaz sezon sonu indirimleri başlamışken kaçırmayalım dedik🤭
Cinar_bebek05 Diloooo Olivia aldım dolap sifonyer kurulumu oldu sadece yatağı kurdurmadim. Oda küçük 1 sene sonra kendi evimize cikcaz oraya kurulum yapilcak. Birde bebeğim suan 4 aylık yatamaz zaten onda. Ama ürünlerinden memnun kaldım. Kalitesi falan güzel.