merrygoround merhaba yeni görüyorum kusura bakmayın.Sık sık antibiyotik kullanıyorsanız vücut ona uyum saglıyot bir süre sonra antibiyotikte fayda etmemeye başlıyor, fayda demekte uygun değil antibiyotik başlı başına vucudu perişan eden bir ilaç.Benim kızım 6yaşında daha bir kere kullanmadık.şimdi size tavsiyem probiyotik desteğine başlayın probiyotik içerisiinde milyarlarca iyi bakteri bulunduran bir vitamin diyeyim antibiyotiğin yok ettiği iyi bakterileri onunla çoğaltmanız lazımli vücut eski saglıklı zamanına geri dönebilsin çnkü antibiyotik kötü bakterilerin yanında iyi bakterileride öldürdüğü için bağışıklık tamamen düşüyor ve sık hastalık geçiriyor cocuk ve sık antibiyotiğe geçis oluyor.Düzenli şekilde probiyotik kullanın damlasını alın ben NBL probiyotik kullanıyorum her zaman ve hiç antibiyotik kullanmadıgımız halde.Ayrıca probiyotikten sonra en iyisi kefir,ayran 👍🏻 sık sık doğal yogurt kefir kullanın.sarımsak turşu el yapımı bunları düzens soktuğunuz an inanın antibiyotik döngüsünden kurtulacaksınız.Yazık o kücück bedenlere alışmış doktorlar yaz geç direkt antibiyotik o bedenler ne hale geliyor.Oğlum bu sene domuz gribi oldu bir kez ona kullandık hastanede yattık inanın agladım kızıma hiç kullanmadım oğluma bu lanet şeyi içirdi. Diye içim içimi yedi😢