Gltnesi Hanımlar farklı şeyler denemek istiyorum bu kez biz arkadaşlarımızla hep kahvaltıda toplanmayı seviyoruz geçen bir kaç ay önce kahvaltıya geldiler yine bana bu kez farklı şeyler yapmak istiyorum kahvaltıda farklı bol şeyleri severiz kahvaltı vazgeçilmezimiz oldu adeta bildiginiz farklı güzel kahvaltı çeşitleri söyleyebilir misiniz börek poğaça kızartma vs hariç farklı güzel tarifler yazabilir misiniz
glsh3580 Gltnesi *kırmızı biberi tavada soteleyip üstüne kaşar peynir * yumurta kapama yumurtaları haşlayıp ortadn iki yapıp tereyağlı baharatlı tavada kapatmak *domatesli sosis yapabilirsiniz * mantarlı omlet *karadeniz mıhlaması * ekmekustu yapabilirsin dilim kesilen ekmekleri üstüne harç hazirlayayark firinlayabilirsinz * patlıcanları kırmızı biberi közleyp sarimsakli yağda kavurmak * patatesleri haşlayıp üstüne yağ limon baharat *cokelek kavurması hafif salça ve baharatla
benkosarim Gltnesi biber domates sarımsak kızartın efsane bir sos oluyor sosis patatesli börek de güzel olur
denizsn Gltnesi Antep’te kahvaltı da haşlanmış nohut yaparız biz çokta lezzetli olur yanına soğan,maydonoz piyazı. Nohutu da sonrasınd kimyon,kırmızı biber çok az karabiberle soslarız. Farklılık olsun derseniz yapabilirsiniz.
-_Esra_- Sucuklu domatesli kaşarlı yumurta olabilir gooogleden bak çok hoş oluyor Ya da yumurta kapama.
Gltnesi denizsn bu gerçekten ilk defa duydum ilk fırsatta deneyeceğim ende olan malzemelerle pratik tarif
denizsn Gltnesi isterseniz direk salata gibi yapabilirsiniz yani soğan maydonoz ve nohut üçlüsünü. Google de bi resim bakın derim çünkü çok meşhurdur Antep’te nohut dürümü. Zaten gastronomi şehriyiz 😋
Minnakkk Gltnesi sütlü biber Yumurta salatası Yeşil zeytin salatası Ekmek pizzası Salatalık mezesi (bu şiddetle tavslyemdir) Hashaslı burma Bebek patatesi cok az haskayıp patlatıyoruz içine kadar ve Tereyag sürüp fırına enfes oluyır Köz biberi peynirli yapıyırum cok guzel oluyır
Gltnesi denizsn zaten bu yazılanlardan sonra kendimi çok az şey biliyormusum gibi hissettim hele kahvaltıda nohut çok farklı bir tarf
Emir11 Gltnesi küçük fırın kapları biz varsa bol tereyağı koyun mantarlari ince doğrayın pişmeye yakın çevik peyniri atın ama cecil peyniri kızarsın biraz mükemmel oluyor.
Tospiktospikcanimarkadasim Gltnesi patlıcan yeşil ve kapya biber fırında közle domatesi rendele tavada hafif kavur içine 1 sarımsak ez onu da kavur közlenmiş kabuğu soyulmuş patlıcan biberleri de koy üstüne tuz biraz karabiberi hafifte seviyorsanız acı biber at söyle bı karıştır başka bişey yenmez sofrada emin ol 👍
Emir11 Gltnesi tavuklu galeta unlu borek, Eskişehir tava böreği muhakkak deneyin misafirleriniz çok beğenir bol tereyaği ve kiymayla yapilan bir börek tadı efsane
Tospiktospikcanimarkadasim Gltnesi evet ama saksukadan daha hafif ve lezzetli yaz gününde kızartma ağır oluyor diye bunu çok yapıyorum