Busraa3535 Annemin atesten sonra aniden vucudu böyle oldu. Dr alerji diyor acilde. Normal poliklinik ler kapalı bayram diye. Bi alerji böyle yaparmı ne dokundu bilmiyoruz da. Her yeri böyle tüm butun vucutta var. Gördkce aglıyorm.. Yasayan oldumu hic
Busraa3535 Busraa3535 ayaklarında ellerinde sırtında heryerindee… Bos yer hic yok. Bi alerji bu kadar yapar mı. 😔😔😔 Cok korkuyorum gecer mi yasayan oldumu
Busraa3535 benkosarim bizde öyle dusunduk hatta bi acilden cıktık.. Aksamına farklı acile götürdüm iki dr da Alerji diyor. Cıldırıcammmm. 😔😔😔😔😔😔😔😔
Lunaaaaa Busraa3535 çok kaşıntı var mı ? Benim de bi kaç sene önce serum alarıi yapmıştı bi anda heryerim kabarmaya ve kaşınmaya başladı allerset ve kalsiyum vitamin kullandım 1-2 günde geçti tamamen
Busraa3535 Birbebekkkbircicek kasıntı yok hic sukur de. Alerji diyot dr. Bu nasıl alerji anlamadm banada urtiker gbi geldi.
Lunaaaaa Busraa3535 Çok geçmiş olsun allerset veya başka bi alerji hapı varsa bi tane içsin bence iyi gelir belki
Busraa3535 Lunaaaaa allersst kendim kullanıyorum saman alerjim icinde enfeksiyon ilacları vermisler ne alaka ise anlamadm gitti vallahi yaa.