Fatma69 Aygulaslan tavuklu pilav,yaprak sarma ,su böregi,tatlı da baklava ,şekerpare,tulubma olabilir klasik mevlüt menüsü 2 secenekte lahmacun yaprak sarmsa,ayran ,tatlı olabilir
Nescafemm Aygulaslan bizim mevlütlerde hep etli pide , tavuklu pilav yaparlar ama ben değişiklik olsun diye tabak hazırladım . Bükme , sarma , tatlı tuzlu kurabiye , pasta , cevizli kek , magnolia , salata.
Hanifeelif Rabbim nasip ederse inşallah ben de yapacağım oğlumun mevlüdünü oğlum şu an 4 aylık tavuklu pilav sarma tatlı ayran inşallah
-Sweetdream- Aygulaslan biz genelde tavuklu pilav sarma tatlı ayran şeklinde menü yapıyoruzz güzel de gidiyor zaten Mevlüt diyince akla ilk bunlar gelir
Mmeelliikkeee Aygulaslan yemek sanayi tarzı bi yer mi hazırlayıp dağıtacak siz mi yapmak istiyorsunuz. İnegöl köfte pilav vs olabilir . Bahçe müsait teras vs varsa gelip sıcak hazırlayıp servis ederler. Bizde genelde kıymalı pide ayran tatlı olur.
Deletedmom_110 Aygulaslan tavuklu pilav baklava ayran Arnavut böreği pırasalı vardı Lokum cıkolata kahveyle ikram ettik