Melomel Selam anneler bebegm 22 aylık memeyi bıraktı. Davul gibi oldular elimle sağıp azaltmaya çalışıyorum ama yetmiyo nasıl kesilcek bu süt?
cupacakes Melomel benim tam bi hafta sürdü ne bitmez sütmus dedim yaa. Ama sagmayin vücut sağdiginizi yerine koymaya çalışır . Sadece duşta elle masaj yapabilirsiniz birazcik damlar iyi gelir .
Yaz_duru Melomel yok canım kendiliğinden çekiliyor süt sen sagdikca kendini yeniler damardaki süt.Benim 3 cu bebeğim yani tecrübeliyim 😊 güvenebilirsin
Yaz_duru Melomel pamuk gibi yani yumuşacık anlamında siz sagmayin ben ilaç falanda kullanmadım zor bı süreç ama sabır gerektiriyor
Binnur_cam Melomel ben erken doğumla bebeğimi kaybettiğimde oldu aşırı şişti geceleri uyuyamıyordum yürüyemiyordum düşün sağsam daha çok çoğalacaktı ellemedim ağrısını çektim 3-5 gün sonra rahatladı ama o 3-5 gün rahatlayana kadar mahvetti beni
Tosbiktosbikk Melomel memeyi sıkarsaniz süt üretimi devam eder ellemeyin sagmayin gogusunuzu zamanlaa inecektir sişligi soguk uygulama yapin