esraergun Kızlar merhaba bebeğim 3 aylık. Elleri sürekli yumruk şekilde bazen açıyor tabi ama genelde yumruk. Emiyor huysuz da değil huysuz ama o gazdan. Nette elleri yumruksa aç diyor ?
Funda11 esraergun nette yazan herşey doğru değildir belki karnı ağrıyor dur siz emzirirken yutkunuyorsa doya doya emiyorsa aç değildir
CmreKSidar esraergun kızım 3 aylık doğduğundan beri elleri yumruk ama kilo alımı iyi internette yazana bakmayın siz her bebek bir değil. Günde 5-6 cisli bezi varsa doyuyordur
B1elf İnternette her yazan doğru değil benim bebeğim de 3 aylık çoğunlukla elleri yumruk ben emzirirken açar oynarım avuç içiyle parmaklarıyla o doyar yine kapatır huzursuz değilse açlıkla alakası yok bence
esraergun CmreKSidar oğlum da işiyor ama eskiye göre az işiyor kilosu yerinde emiyor süt de geliyor ama çiş az bende bunu anlamadım nasıl çelişki
Zehraburan05 Benimkinun de hep yumruk şekilde aynı 3 aylık etrafımda bana da öyle demişlerdi aç ise yaparlar diye ama bebeğim yeterince cişli bez alıyorum ve doyunca peynir gibi kusuyor öyle anlıyorum doyduğunu
esraergun Zehraburan05 oğlum da işiyor ama eskiye göre az işiyor kilosu yerinde emiyor süt de geliyor ama çiş az bende bunu anlamadım nasıl çelişki
CmreKSidar esraergun bizimde cisimiz azaldı doktorum normal dedi çünkü havalar sıcak ve aşırı terliyor