minnosunannesi06 kızlar saçlarım dökülüyor diye eczaneden siyah sarımsaklı şampuan aldım saçlarımı daha döktü çok morelik bozuldu nerdeyse aglicam avuç avuç saçlarım geliyor elime resmen sağ sol tepeden acilmmm var
MiranAslaninannesi minnosunannesi06 canım benim de öyle oldu yeni mi doğum yaptın ben dpnin rise and shine şampuan ve spreyini inanmayarak kullandım dökülmem azaldı ama durmadı yalan söyleyemem ama saçlarım çıktı 2 haftada doldu boşluklar 🌸
minnosunannesi06 MiranAslaninannesi yok canım oglum 3 buçuk yainda yeni doğum yapmdim doğum sonrası dökülme oldu bende 2 ay önce aldım bu sampuani saçlarım boyl değildi 😢eczacı onersiyle aldim
MiranAslaninannesi minnosunannesi06 biliyor musun eczacılara pek güvenmiyorum 🤭 neler sattılar hiç birinin işe yaradığını görmedim 🙈 ben az önce söylediğim şampuanı kullandım işe yaradı bi kere de dr tunanın şampuanını kullanmıştım 2 sene önce o da işe yaramıştı inşallah senin de çıkar çok kafaya takma ama daha çok açılıyor sonra stresten 😵💫
minnosunannesi06 MiranAslaninannesi Dr Tunanin hangi şampuanı kullandın canm diğer dediğini bulamadım resim atma ihtimalin varmı