sunflower01 ateşim var gribim resmen iltihaplı balgam çıkıyor bacaklarım kırılıyor agridan 😔 bana bisy onerin lütfen Minoset plus düşüşür mu ateşi emziriyorum bide
Halimea sunflower01 geçmiş olsun cnm , hastaneye gitseniz daha iyi buradaki birinin önereceğim ilaç sizde yan etki yapabilir.
sunflower01 Mavininbiri kız ateşim var gribim resmen iltihaplı balgam çıkıyor bacaklarım kırılıyor agridan 😔 bana bisy onerin lütfen Minoset plus düşüşür mu ateşi emziriyorum bide
Humeyra66 sunflower01 Kuru dut kaynatıp iç ateşini hemen düşürür etkisini hissedersin doğal antibiyotik
Vina3 sunflower01 ben öyle olunca ıhlamurla kuşburnunu kaynatıyorum hemen toparlanıyorum bir deneyin isterseniz
Elifdemir1907 Bildiğim kadarıyla sadece parol öneriyorlar eğer ateşiniz düşmüyorsa ılık bir duş iyi gelebilir bogazinizi yumuşatmak için de buhar yapabilirsiniz tencerede eğer hiçbir şekilde gecmediyse hastanede serum vurulmanizi tavsiye ederim acilden
Duyguhatun sunflower01 ay bende valla hastalandım mı fln hemen sarımsak soğan özellikle canım turşu suyu ister içtikçe içesim gelir oh böyle ekşilicene acılı üf sımdı bile canım çekti 😂😂 geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin 😘😘
sunflower01 Duyguhatun ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kuzum Ben de severim ekşi şeyleri