Esiladuru Merhaba sevgili anneler kizim 1 yasina girdi normal kutu sutlerden denedim icmedi ve aptamil devam sutu aldim icirmeyi denicem benim kafama takilan size sormak istedigim bu devam sutu normal biberon mamasi gibimi yoksa sut yerinemi geciyor
munevveraydiner Esiladuru süt yerine vermen yeterli aptamil 4 numarayı canım şuanda benim ikizlerde 5 numarasını yiyorlar.
Kumrununtanesi Benimde merak ettiğim anne sütü yerine geçen sadece 1 numaralar mı yoksa 3-4 numaralarda geçiyor mu anne sütü yerine ? Onların üzerinde devam sütü yazıyor ama benim oğlum 9 aylık gidip 1 i mi almam lazım ? Mesela bu da çok saçma olur. umarım cevaplayan olur ❤️
Esiladuru Can_imin_Cani benim kizim mamayi icemiyordu kusuyordu ictigi zaman hatta hastanelik oldu kac defa acaba devam sutu dokunurmu kafama takildi
Can_imin_Cani Esiladuru belki markayı değiştirebilirsiniz çünkü bazen reflu olabiliyo ben de denemiştim kusturmustu ama yinede siz bilirsiniz
Esiladuru Can_imin_Cani reflu yok reflu mamasida denedim ondanda kustu neyden oldugunu bulamadi doktor ben 7 yasima kadar sut ictim kizimda icsin istiyorum ama o cok seçici her seyi yiyip içmiyor 🤦🏻♀️
ayfernaz Biberon maması zaten süt yerine geçer. Yani aptamil devam sütü verirken ekstra süt de vermenize gerek yok
guvesra [bilinmeyen] biberon maması zaten süt ihtiyacı için kullanılıyor. içerik olarak çok iyi bir süt
Tontisimm Devam sütü süt yerine geçiyor.. anne sütü almadığı için benim kızımda dahil olmak üzere buna 1 yaşına kadar mesela sma içti. Artık pınarın devam sütünü veriyorum o anne sütü ihtiyacını karşılıyor. Eğer emseydi buna gerek kalmıcaktı tabi.