aslihankarapinar1992 Kızlar bebeğim Cumartesi günü 2. Aylık oldu .Aşısı bayramdan sonraya kaldı sıkıntı olur mu
Deletedmom_79 aslihankarapinar1992 asm’ye sorsaydınız keşke verem süreli bir aşı o kadar esner mi bilmiyorum
BozMoms aslihankarapinar1992 benimde sağlık ocağındaki ebem değişti bayramın 1. Günü tam 2 aylık olcak bayramdan sonraya kaldı benimde herhalde aramadı sağlık ocağı bşde bana uzak
aslihankarapinar1992 nazlimsii Perşembe gününden haber verdim aşılar açılınca haber edeceğiz dediler ama haber vermediler . Ben normalde İskenderun da yaşıyorum depremzedeyim Mersin’de ailemde kalıyorum takipli hastaları değilim o yüzden aramıştım zaten
nazlimsii 1-2 gün erken yapıyorlardı ama pazartesi de çok geç gibi geldi bana çünkü canlı aşı olacak bunlarında günleri var her gün yapılmıyor
Mhdbtl--- @“nazlimsii”#evet bizim hemşire de iki gün erken yaptı araya tatil var diye bu aşılar günü varmış
aslihankarapinar1992 Arkadaşlar kaynana görümce postu değil diye mi ilgi çekmiyor kimse yazmadı belki aramızda hemşire sağlıkçı vs vardır
Yasooo-1 Biz persembe gunune denk gelmıstı 2.ayımız. Aşı sadece carsamba gunlerı oluyor dıye dıger haftaki carsamba yapıldı 2.ay aşısı. 6 gun gec yani. Bir sey olacagını sanmıyorum korkmayın bence
Sumblogg aslihankarapinar1992 2 aylık verem aşısını kendileri aşıyı ne zaman açarsa o zaman çağırcaklarını söylediler, bebeğim şuan 2 ay 26 günlük geçen perşembe olduk. 1 haftayla sıkıntı olacağını sanmıyorum