Fatma69 Neyde hata yapıyorum anlamadım fırından hamur aldım yaptım altı pişmedi ,hamur gibi kaldı bir tepside önce sosladım fırında 10 dakika pişirdim sonra sucuk falan koydum oda olmadı var mı püf noktası tam tarif
EmineYilmaz Fatma69 hamuru yaptıktan sonra ip ince açın tepsiye koyduktan sonra delik deşik yapın hamuru . Üstüne sos . Eşim süper yapar
Rumeysaerva Fatma69 fırının en altına sürüyorum ben hiç önceden hamuru felan tek vermiyorum fırına büyün malzemeyi koyuyorum en alta sürüyorum çok güzel oluyor
Mytinyson Hamurunu ben kendim yapıyorum evde yaptığım zaman. Ve üstüne önce kaşarı sonra malzemeleri koyup pişiriyorum. En son sucuğu ve mısırı koyup birazda öyle pişiriyorum. Tam bugday unuyla pizza enfes oluyor tavsiye ederim
perukkafa Firinda 10 dakika pisirdikten sonra cikarip catalla heryerini delmeniz lazim sonra malzemeleri ekleyip geri firinlayinca guzel piser aslinda
Elf123 Fatma69 hamuru ve sosunu evde yapıyorum hamur maylandıktan sonra ince açıp mısır unu serptiğim yağlı kağıda aşıyorum üstüne sosunu sürüm 10 dk dinleniyor altına rende peynir üstüne mantar sucuk mısır zeytin en üstüne biraz daha peynir rendeliyorum kavrulmuş susam ve tereyağı parçaları küçük küçük üç dört parça kadar pişmeye yakın mozerella peynirini serpip tekrar hafif kazarsan kadar frında kalıyor hamur bir bardak ılık süt bir bardak ılık su bir kaşık şeker bir maket maya karıştırıp üstünü kapatıyorum kabrınca iki kaşık yoğurt beş kaşık zeytin yağı tepeleme bir tatlı kaşığı tuz yumuşak bir hamur olacak sos yazdan pizzalık ayrı yapıyorum domates kırmızı ve yeşil birer sarımsak maydanoz zeytin yağı ölçüsüne göre domates ve biber salçası sirke tuz bir bir yemek kaşığı şeker