RobinScherbatskyy Vızır vızır her yerdeler😩 elma sirkesi döktüm kabartma tozu, nane yağı, bebe pudrası bunları denedim. Evi temizlettirdim ama yok asla gitmiyorlar ne yapmalı bu karıncalara nolur bir çözüm önerin bana😩
Minigim38 RobinScherbatskyy karınca ilaçları var onlardan alın hemen gidiyor ziraat ilaçları satan yerlerde
Evaninanasi RobinScherbatskyy bayerin karınca ilacı var ben trendyoldan almıştım. Gerçekten çok etkili
RobinScherbatskyy Evaninanasi onu gördüm bende ama araya bayram giriyor ya siparişi getirmezler diye tereddüt ettim o kadar uzun sürede çıldırırım ben artık😩
Duyulurum RobinScherbatskyy karınca tebeşiri, eczanelerde bulabilirsiniz, uygun fiyatlı ve her kullanımda çözüm
RobinScherbatskyy Duyulurum benim evim bahçeli o yüzden normal evlere göre karınca böcek çok daha fazla oluyor😞 etkili olur mu bu tebeşir
Duyulurum RobinScherbatskyy etkili olur özellikle de iri ve tezgah üstüne tirmananlarlar falan varsa baya etkili
_Ozgum6658_ RobinScherbatskyy sinek ilacı gibi karinca ilacı satılıyor nerden çıkıyorsa direk deliğine sıkın çözüm oluyor
bilgekizinannesi RobinScherbatskyy yuvasını bulun girip çıktıkları yere markette satılan karınca ilacı var kapalı kutu şeklinde ondan koyun bizim öyle bitmişti geçen senelerde şimdi yine var koydum bekliyorum btiriyor o ilaç
Dyldrm RobinScherbatskyy salatalık kabuğu. Araştırın. Hem öldürmemiş olursunuz. Ben öyle gönderiyorum geldiklerinde. Yuvalarına geçtikleri yerlere bırakın karıncalar giderler.
Deletedmom_110 RobinScherbatskyy kanatlı karınca evimi bastı raiddd kokusuz karınca tableti ve spreyişeee kurtuldum
RobinScherbatskyy Deletedmom_110 raid yorumlarına baktım ama çoğu memnun değilmiş emin olamadım o yüzden😞
RobinScherbatskyy @Dyldrm başta gerçekten benim amacım hiç öldürmek değildi uzaklaştırmaya çalıştım hep. Yolda görünce bile basmamaya dikkat ederim. Ama gerçekten çıldırcak noktadayım şuan gitsinlerde nasıl giderse gitsinler diyorum. Kızım bütün gün yerlerde ve karıncalar vızır vızır geziyor😑