Meryem00 Zynpdlcftc 10 buçuk aylık hala sallıyorum. Aslında geceleri uyanınca mama içip arkasını dönüp uyumaya başladı. Ama gündüz sallamadan uyumuyor. Nasıl bıraktırırım bilmiyorum. Ayağımda sallıyorum bu arada. Eğer diş sancısı çekiyorsa ayakta da uyumuyor o zaman kucağımda sallıyorum.
Dlk55blt-rdvn Zynpdlcftc 8 aylık her türlü uyuttum , ayakta sallama , hamakta sallama , çarşafta sallama , emerek uyutma , yüzüne masaj yaparak uyutma hami anlayacağınız Allah ne verdiyse var bizde ama daha çok hamakta daha sonra emzirerek uyutma
PiNaRr_Dmr_Zynp Zynpdlcftc duzensiz yurume sekliyle kucagimda uyuyordu. Salla birak yontemi ile kendi kendine dalmayi ogretmeye calistim ama bu seferde memede uyumaya basladi 🤦🏻♀️ bir destekten kurtulayim derken baska destekle uyumasina sebep oldum. Nasil oluyor bu uyku egitimi bir bile varsa anlatsin yaww 😒
Topisko Zynpdlcftc çingene salincaginda sallıyordum 18 aylık oldu. Sallanmayi birakicaz derken emerek uyumaya alıştık. Yağmurdan kaçarken doluya yakalandım yani 😬
Viyan Bebeğim 45 günlük ilk günden kendisi düzenini oluşturdu akşam 9 oldu mu emziriyorum beşiğe atıyorum uyanıkta olsa uyur sabaha kadar sadece süt için kalkar.
Nrgngr Zynpdlcftc ben mecbur kaldım açıkçası çok gazli bir bwbwkti hiç sallamak istemezdim ama alışmış bulundu ayağımda sağlayarak uykuya geçiyoruz bırakmak istiyorum ama nasıl gözümde çok büyüyor
kizinaasikbiranne Zynpdlcftc bebeğim 5 aylık ayağı kalkıyorum kucağıma alıyorum piş pişle uyuyor bazen yastığına koyuyorum emziğini veriyorum uyuyor ama çoğu zaman kucakta uyuyor 6,500 kilo oldu nasıl sallarım ileri de bilmiyorum 🤦🏻♀️
Yavrukus-20 Sallamak bebegin sifasidir der ibni sina bizim kiz iki yasina kadar salladim sonra anlayinca yanima yatirdim uyuyolar zaten uykusu gelince
Menessasmom Zynpdlcftc bizimki kucakta dolanarak uyuyor ama dün çok direndi sadece ayakta sallayarak uyudu bugün şartladım kendimi asla ayakta sallamıcam diye şükür kucakta uyudu yine 😂 bazende yanına yatıyorum kendi döne döne uyutuyorum
merve171214 Zynpdlcftc 8 aya kadar uyku arkadaşı ile yan yatırıp pışpışla uyuttum 8.ayda diş gelince 13 aya kadar kucakta uyudu 13aylıktan itibarende yine uyku arkadaşı pışpışla uyuyor 20 aylık
sinoli Zynpdlcftc Gündüz ayağımda sallıyorum gece uykuya geçerken yanımda kendi kendine dalıyor gece kalktığında atakta olduğu için beşiğinde sallıyorum
Esat Zynpdlcftc bizde sallanarak uyuyoruz gündüzleri geceleri genelde yatağında kendi uyur 3yasinda şuan🤣
Aylinayliz50 shiningmother34 valla bende ne imreniyorum onlara 3 ay 2 günlük kızım her uykuda ayağımda sallıyorum başka türlü uyumuyor ve bırakınca uyanıyor uyanana kadar ayağımda