beyzzsenturkk_ Tugceeeeeee1 4 aylıkken baslayabildim cunku sevmedi ama bi iki kere takmışımdır 4,5-5 aylıkken tam sevdi hatta bayıldı
cemilolabilirmi Tugceeeeeee1 bazı kangurular yenidoğan uyumlu bazıları 3 ay sonra diyor bazıları 6. Ben garanti olsun diye oturmaya başladıktan sonra kullandım öncesinde de hep sling kullandım.
Deletedmom_79 Tugceeeeeee1 yenidoğn aparatlı olsada ben sağlıklı bulmuyorum kanguruyu ilk 3 ay bebeklerde. Naçizane fikrim bu benim çünkü amacına uygun iki ergonomiyi yapamıyorlar hiç bir üründe ve sektörde. Dolayısıyla slingle başlamanı 3-4 ay gibi kanguruya geçmeni önerrm
tosbiksmoms Deletedmom_79 benimde kizim 3 aylık olcak bayramda kanguruya koysam birşey olur mu aceba. Ama yenidogan aparatim yok
Deletedmom_79 tosbiksmoms 3. Ayda koydum bende kanguruya. Başını tutuyorsa bence ihtyacınız yok ama bacaklarda yine M pozisyonuna dikkat edin🫶🏻
tosbiksmoms Deletedmom_79 evet basını tutabiliyor bayramda heryere bebek arabasıyla gidemeyiz o yüzden koymayı düşünüyorum dediginiz gibi bacaklarına dikkat edeyim.
beyzzsenturkk_ Beratim17 benimki 5 aylık 7 kilo kullan kız hosuna giderse kullanırsın benimki korkmustu o dönem
beyzzsenturkk_ Beratim17 korkmaz ama 2 ay kanguru icin erken sling öneriliyor 3-4 aya kadar bel ve omurga gelişimi için sonra yavas yavas kısa sürelerle alıştırırsınız gözleri zaten tam net görmediği icin anlamayacaktır ne olduğunu ama bi kaç aya sevecektir