Sekerpare_ Kızlar bebeğim 6 aylık. Henüz yoğurt vermedim ama deneme amaçlı mahallebi tadımı yapayım dedim sadece anne sütü alıyor. Midesini bulandırdı kaşık istemiyor. Ek gıda serüvenimiz biraz zorlu geçicek gibi
kivircikannesi Sekerpare_ Kızım dördüncü ayında yemek yerken bizi hayran hayran izlerdi Hep ağzını açardı. O zamandan belliymiş O zaman başladık. Şimdi de çok seviyor
ikicocukcokcocuk Sekerpare_ benim oglum da kahvaltı yapmayı hiç sevmiyor öğürüypr peynir yumrta fln verince ama akşam yemeklerini bayılarak yiyor atlıyor sofraya 8 aylık
Basraaa45 Sekerpare_ direk muhallebi verdiğiniz için olabilir alışık değiller bence yoğurtla ya da sebzeyle başlayın başta değişik yüz ifadeleri yapıyolar ama günden güne alışıyolar
yamans Sekerpare_ hemen kendinizi kötüye alıştırmayın. Bazen bende bebeğime muhallebi yapıyorum ağzını açmıyor iki defa daha teklif ediyorum yemiyorsa kaldırıp 1 2 saat sonra tekrar deniyorum bazen yiyor bazen yemiyor ama yavaş yavaş alışıyor 😊 7 aylık benim bebeğimde
Sekerpare_ kivircikannesi Maşallah oğlum da öyle idi 4 aylık iken başlamıştım ama kızım hiç öyle değil