Nurxxx Kızlar bebeğim beş aylık ve benim saçlarım dehşet şekilde dökülmeye başladı ilk Basta aldırış etmedim ama sacimda resmen kellikler oluştu açıklık bariz belli vitaminlerim iyi durumdaydı boyle giderse kafamda saç kalmayacak
xtutku Nurxxx doktora sorarsk biotin deneyin brnde de var bu arada ama denicem bende yani inanın evin heryeri saç yattığım yatak komple kıl çok çok berbat şekilde dökülüyor
Kayraaa59 Nurxxx aynı şikayetleri yaşayan biri olarak size kesinlikle linkteki seti önereceğim. Bırakın kel yerleri heryerden saç fışkırdı ve aşırı uzatıyor. Yalnızca düzenli kullanmanızı tavsiye ederim inanın çok memnun kalırsınız https://www.trendyol.com/urban-care/expert-biotin-ve-kafein-serisi-dokulme-karsiti-sac-bakim-seti-saglik-uzamaya-yardimci-p-56146512
Busrayvz Aynı durum bende de vardı. Doktora gittim Imom latte diye bir hap almamı önerdi. Tam anlamıyla kesilmez ama iyi gelir dedi. Gerçekten de farketti. Dökülmeler azaldı. Doğumdan önce 6 ay ya da doğumdan sonraki İlk 6 ayda dökülmesi normalmiş.