yellowmom8 Kızımın kilosu düşük olduğu için doktora danışıp mama başlamayı düşünüyorum klasik düz aptamil deendım içmedi bebelac gold denedim içmedi bebeği bunları sevmeyip başka mamayı seven oldumu
Ezyy yellowmom8 biz 1 aylığız sarılık sebebiyle takviye olarak arada mama veriyoruz. Arkadaş tavsiyesiyle keçi sütlü olan Golden Goat aldık. Anne sütüne en benzer süt olduğundan emmeyi de bırakmaz dediler, bi haftadır memnunuz gibi. Hipp de öneriliyor ama bunun içeriği ondan bi tık temiz gibiydi o yüzden bunu tercih ettik.
Melike-emirasaf Bende bebegime neredeyse bütün mamalari denedim ve hiçbirini beğenmedi şuan sma optipro kullanıyorum
yellowmom8 Mursideee__ biz napıcaz bilmiyorum sütüm yetmıyor galiba ek gıdada alıyor ama daha 7 aylık ne kadar yiyip doyacak
tosbiksmoms yellowmom8 bizde kilodan yana sıkıntıdayız dr tavsiyesiyle mama vericez 1 ay, aptamil prosyneo kullanıyoruz 1 haftadir ama bilmiyorum kilsouna etki edermi?
yellowmom8 tosbiksmoms aptamil genelde kilo aldırıyor diyolar ama benim bebeğim düz klasık olanı hiç içmedi oyuzden bilmiyorum
Melovealp Ben doğduğundan beri hipp combıotic kullanıyorum.Başka hiçbi mama içmediği için bunu bilip sevip içiyor,kilosuda normal seyirinde. Aptamil mama kilo aldırıyor diyorlar ama içeriğinde fazla şeker olduğu için ben kullanmadım.