HCK Yakın zamanda konut kredisi çeken annelerimiz var mı acaba? 3.500.000 e bir ev buldum 1.500.000 peşinde versem 2.000.000 alabilir miyim veya 3.000.000 çekebilir miyim? Taksitleri nasıl oluyor
Elika00 HCK o fiyata bi emlakçıyla anlaş yurtdışından bir ev al kiraya ver. Alacağın kirayı da biriktir Kısa zaman sonra yeni bir ev al. Bu fiyatlara Türkiye’den ev almak mantıksız. Tabi sen bilirsin. O fiyata kredi çekemezsin bankalar vermiyor
Asyaveannesi04 HCK yeni ev olursa belki olur ama şuan bankalar en fazla 500bin anca kredi veriyor fazlasını vermiyorlar ki
Mertveannesi2211 Sahingiller faiz oranı ve şartı neydi acaba bende düşünüyorum bankayla konuşmaya gidicektim ama bebegimden dolayı gidemedim
Sahingiller Kelebegimmmm canısı maaş bordrosu istiyorlar. Bizim ekstra kredi borcu vs yoktu. Eşim ortalama 19 -20 arası aldığı için sadece eşimin maaş bordrosu ile verdiler
Zynpmom Çok iyi nasıl verdiler ki zaten maaş 19-20 binmiş 15 bin aylık ödeme fazla değil mi benim bildiğim maaşın yarisina kadar aylık ödeme anca veriyorlar. Halkbankası 0.99 dan aldınız dimi bu yeni evim kampanyası ile alakasi yok ?
Sahingiller Zynpmom canısı bende memurum şuan ücretsiz izindeyim. Evet biraz zorluyor şuan maddiyat olarak bizi ama banka ona bakmıyor. Mesela kaynım 16 17 bin alıyor düz memur ona çıkmadı vermediler. İlk ev kapsamı adı altında aldık bizim ilk evimiz
Sahingiller HCK zaten onlar bı tane adam gönderiyorlsr adam gelip eve bakıyo o fiyata değiyor mu değmiyor mu diye ona göre bankaya bildiriyor banka da onaylarsa tamamdır
Sahingiller Mertveannesi2211 canısı 1milyon 450 bindi ev fiyati. 450 sini biz ayarladık 1 milyonu kredi çektik. İlk defa ev sahibi olduğumuz için 0.99 faizle verdiler. Aylık 14 bin ödemesi var sigorta vs ile 15 bin ediyor ortalama. 10 yıllığına geri ödemesi. Halk bankasından çektik. Hâlâ devam ediyor mu bu kredi oranı faizi bilmiyorum çünkü bir ara kredilerle ilgili sıkıntılar var denilmişti iyice araştırın isterseniz
Sapsikanne HCK iyi araştırın faizler çok yüksek ben araba için denedim çoğu banka vermiyor verenlerin faizi çok yüksekti bireysel kredi çektim ama bana 200 bin yetiyordu