Eee Kizlar önerdiginiz bir marka varmi kullanisli oluyomu fiyat olarak biraz pahali geldi bana alipta memnun kalmayan varmi benim kizim biraz hareketli bu yüzden biraz kararsiz kaldim ev isi yaparken falan isinize yariyomu
Didemmm Eee 41 gunluk bebegim bazen hic uyumuyo ev isi kaliyo takiyorum kanguruyu toparliyorum hemen evi. 🤣 Egilemiyosunuz cok fazla dgal olarak ama use yariyo evi fakan supuruyorum oyle 😉 solomombaby kullaniyorum ben
Ayazzz Solomonbaby icin çok rahat ve güzel dediler fiyatı biraz pahalı ama sağlık acısından da önemli kanguru. Ben alırsam ya solomonbaby yada mamadush almayı düşünüyorum
aliannesi valla bebeğe bağlı aslında. benim bebeğim 3buçuk aylık. ilk zamanlar sling kullandım sevmedi, durmadı içinde.. belki sıkıştı diye dedim kanguru aldım, o kadar para verdim onu da sevmiyo sıpa :)) büyüdükçe tekrar deniycem. eğer mağazadan alacaksanız bebeğinizi içine koyun biraz deneyin derim ben. ama çook büyük kolaylık seven bebek için kesinlikle.
Cicianne Didemmm 41 günlük bebek için ekstra bi aparat kullanıyomusunuz kanguruda yenidoğan aparatı falan oluyomuş galiba ? Bende kanguruya koymak istiyorum ama korkuyorum 42günlüğüz bizde
Didemmm Cicianne aynen yeni dogan aparati var ona koyuyorum rahatsiz olmuyo aksine cok seviyo 🤗 aoaratsiz koyulmaz cok kucuk oldugu icin 3ay aparatli kullanmak gerekiyomus. Ben 10gunluken faoan kullanmaya basladim