Merhabalar annelerim 🌺 bebeğim 88 günlük 3. Aya giriyoruz biz mama + meme ile besleniyoruz meme de sütüm yeterli olduğundan değil emzik görevi gördüğümden 🥰 Manisa Akhisardan Balıkesir Ayvalıka Güzel memleketime taşınalı ,10 gün oldu.. konumuz şu 120 CC mama içerken 3 saatte bir ben dozu 150 CCye çıkarttım 4 saatte 1 e şu iki üç gündür bebeğim mamayı yemiyor öğürüyo çıkarıyor sürekli zaten reflümüz var Aptamil Ar kullanıyoruz… Geceleri 150 CCyi dibine kadar içip bitiriyor en son gece 4 de beslendikten sonra sabah 5 den itibaren ağlayarak uyanmalar yatağa koyduğum gibi bağırnalar mamayı kabul etmemeler bir de yeni huyumuz ellerimizi sürekki emiyoruz ve ayakta sallanmaya başladık eskiden kucakta tık diye gidiyordu gündüzleri uyumayı istemiyor 2 kere duş aldırıyorum gün içinde bir de yatarken sallanmasa da ayağımda yatmak istiyor uykuları kuş gibi hafif oldu 3-4 gündür sürekli ağlayıp üzülüyorum sağlık ocağına gittim gelişimi kilosu güzel ama böyle giderse zayıflıycak doktor sıcaktan olabilir dedi anlayamıyorum ne yapmam gerekiyor?