orguormeyisevenanne Kızlar bebeğim emekliyo da havalar çok sıcak şort giydirmek istiyorum ama giydirince de dizleri çıplak olduğu için kızarıyo hemen siz nasıl önlem alıyorsunuz napıyosunuz? Hazır dizlikler var ama almadım başka bi yöntem var mı bildiğiniz?
oglumubeklerken orguormeyisevenanne ah canım 18 aylık oğlum 11.aydan beri yürüyor bu yaz için bi dünya şort aldım giydiriyorum tabi ama aklim çıkıyor yollarda sokaklarda düşüyor içim gidiyor. Pişman oldum valla bu kadar şort aldığıma.
jap orguormeyisevenanne küçükken taytlarını ya da pantalonların ayak kısımlarını kesip kapri gibi yapabilirsiniz
ruveydaensar orguormeyisevenanne benim kızım da öyle 🥲 hatta ayaklarının üzerine basmaya çalışıyor dizleri acıdığı için 😅 çok komik görünüyor. Dizlik bence gereksiz yine de siz bilirisniz tabi
orguormeyisevenanne oglumubeklerken ya ben de almadım ama yengem verdi bir sürü küçülmeden giydireyim diyorum ama işte dizleri kızarıyo napsam bilemedim 😐
orguormeyisevenanne ruveydaensar mammacitahll_1 bemcede ya gereksiz para vermek istemiyorum açıkçası 1 2 aylık giyeceği şey için başka yöntem varsa onu deniyim diyorum 🙃
mammacitahll_1 orguormeyisevenanne Kesinlikle böyle yöntemlerin satış pazarlaması olduğunu düşünüyorum ama giymediği çorapların ucunu keserek o bölgeyi koruyabilirsiniz ama bebekler kabul etmiyor genelde doğalarini bozuyor bence
ruveydaensar orguormeyisevenanne sert dizlikleri sevmiyorlarlar , bez olanlar da onlar emekledikce kayıyor zaten , çıkıyor. Böyle böyle büyüyecek çok dert etme bence annesi
Beybiligorl orguormeyisevenanne havlu çoraplarımı kesip dizlik yaptım. Kullanışlı oluyor. Lastikleri aşırı sıkmayan ama çok gevşek de olmayan havlu çorabınız varsa kullanabilirsiniz. Topuk kısmını tam bebeğin dizine gelecek şekilde ayarlarsanız sorun yaşamazsınız.
EcrinMelek1- @Karauzumum bizim orada da emeklemeye abıldamak derler 🥰 bende bu forumda babıldamak diye bişey okudum ama ne olduğunu bilmiyorum mesela 🤣
Karauzumum EcrinMelek1- yanlışım yoksa o gelişimsel bir dönem ismi hatta. yani derslerde de öyle geçiyor. Hani 8-9 aylarda babama dedede diyorya çocuklar ilk çıkardılları sesler yani o dönemin adı.