Hilaltavuz Kızlar bebeğim 3 aylık havuzlu villa tatili yapacağım havuza sokabilir miyim bide güneş kremi ne kullanabilirim bilgisi olan var mı?
Ececiiim Hilaltavuz havuz önerilmiyor. Güneş kremi sürebilirsiniz. Doktorumuz o şekilde söyledi. Benim de oğlum 3 aylık
edafmo Hilaltavuz 6aydan önce bebeklere havuz önerilmiyor demişti bize doktorum. Denize de kısa süreli ve kontrollü sokulmalı çıkar çıkmaz temiz suyla yıkanmalıymış
AliAreninAnnesi Hilaltavuz Canım malesef ki giremez bebeğin. Daha geçen hafta sordum doktorumuza Muğla’da yaşıyoruz biz çoktan girmeye başladık fakat bebekler için 6 aydan önce deniz 1 yaşından önce de havuza girmeleri sakıncalıymış. Sadece ayaklarını sokup oynatabilirsin dedi
Pol34 Hilaltavuz havuzu temizlemek için çeşitli kimyasallar kullanılıyor 6 aydan önce önermemişti doktoru. Ayaklarını vs sokabilirsiniz demişti benim bebeğim Mayıs doğumluydu tam yaz tatilinde 3 aylıktı sorduğumda öyle demişti bir de karma havuzlardan hastalık bulaşı çok fazla oluyor
yigitinnnannesii Bir yerde okumuştum bilemiyorum doğruluğunu ama 7 kilodan küçük bebeklerin havuza girmesini önermiyorlar siz yine de doktorunuza danışın yanlış bilgi vermiş olmayayım 🤷🏼♀️
Hilaltavuz AliAreninAnnesi bizde 1 haftalığına fethiyeye gideceğiz güneş kremi olarak bişey kullanıyor musunuz acaba
Miniktirtillarim Hilaltavuz havuz asla. Denize olabilir tabiki ama doktorlar havuz asla önermiyor. Istedigi kadar temiz olsun duran su neticede
AliAreninAnnesi Hilaltavuz evet Solante babies kullanıyoruz fiyatı diğer markalara göre biraz pahalı ama gayet korumalı dışardayken 3-4 saatte bir yeniliyoruz
Mustafam-elifim Hilaltavuz dün geldik tatilden 10aylik bebeğim hiç korktugum gibi olmadı ama 3 aylık bebekle nasıl olur bilmiyom canım ama otelde vardı küçük bebisli anneler havuz kenarında oynayıp sonra kurulayın bebek arabasinda uyuttular☺️
marinelife Hilaltavuz müstakil ve klorlanan br suysa sokabilirsin dedi doktorum güneş kremi mustela aldım