Burcum4343 Kızlar cuma gununsezeryan ameliyatı oldum evladıma sağlıkla kavuştuk çok şükür, sorunum sütüm gelmiyor, ne yapmam.lazm kafayı.yicem
Senden-bokolmaz Burcum4343 önce stres yapma benimde ilk doğumda ikinci gün bitiminde gelmişti oda zorla sağım yaparak sağım yap ve lohusa şerbeti yapmışlardı bana onu içtim belki onunda faydası vardır .ama kesinlikle stres yapma
Deletedmom_71 Burcum4343 3 ana öğün ve ara ogunler yapıyorsun. Kahvaltı aşamasında hergun yumurta peynir pekmez tahin ve kahvaltılık yeşillik. Maydanoz hariç bunlari yiyorsun. Öğlen ve akşam menüsüne mutlaka sıcak çorba ekliyorsun. Suyu 3 lt içmeye çalış. Bulgur pilavı cok güzel süt yapıyor. Et tavuk balık bunlsri ekle yemek olarak. Yulaf ezmesi al ondan ye gün içinde. Kuruyemis tüket mutlaka. Kefir iç 2 bardak gün içinde. Gün içinde diyorum gece de dahil bu gün içlerine. Her emzirme sonrası bu dediklerimden birini yapıyorsun. Dut ve incir hoşafı ayrı ayrı olacak şekilde bu ikisinden yaptir bunlardan yiyorsun. Sonrw gelelim göğüslerine. Kettli da su kaynatıp havlu ile ıslatıp göğsüne o sıcağı ile basıyor ve daireler çizerek glguslerini yumuşatiyorsun bunu düzenli olarak çok çok yap her yapman sonrası pompa ile de sağım yap kuzum.
Deletedmom_71 Burcum4343 birde en önemlisi stres yapmıyorsun sütüm gelecek bebeğim emecek diye kendini motive ediyorsun
Burcum4343 Senden-bokolmaz yemediğim şey kalmadı, bebek ne yiyecek bu süre içinde ac duramaz dimi ne yapmam lazm , silikon meme ucu aldm meme ucumda çok yok
Tazeannef Sağım yap canim elektrikli pompa al ılık duş al başla sagmaya 10 ar dakka iki mememi sağ çıkan sütü yavaş yavaş enjektörle ver
Burcum4343 Böyle süt gibi değil de seffaf bireey geliyor sivi o da süt mü acaba çocuk sadece onu emiyor, ne ile besleyecek başka