iki_prens_annesi_ Emineyamanbahaddin dvit kullandım sağlık ocağınin verdiğini büyük oğlumda bı sorun olmadı küçük oglumdada kullanıyorum 5 aylık
Kayramomss Emineyamanbahaddin kesinlikle ocean 400 ' lü olan dayım prof.cocuk doktoru kendisi de bunu önerdi devletin icerigine pek güvenmiyorum
Emineyamanbahaddin iki_prens_annesi_ devletin verdiğine binbir yorum var 1 ay verdim sonra bıraktım günlük rutin güneşe çıkardım tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım
iki_prens_annesi_ Emineyamanbahaddin valla ne yorumu var bilmiyorum ben kullandım gayet sağlıklı oğlum annem bize kullanmamış biz de sapasaglamiz çok kasmamak lazım bence
Emineyamanbahaddin Uyukizim-33 doktorum forbıome minies d vermişti hergün düzenli güneşe çıkardığım için gerek duymadım doktor kontrollerinde sıkıntı yok bıngıldak güzel
Eczesra1 Emineyamanbahaddin evet doğumdan itibaren öneriliyor. Çünkü d vitamini sütten bebeğe geçmiyor malesef. Ocean 400 ıu olanı günde bir fıs kullanın. Diş ve kemik gelişimi için önemli, geç kalmayın
Didem0101 Ocean canım koku yok bir şey yok içindeki sadece zeytinyağı ve d vitamini öyle çok pahalı bir şey de değil uzun süre gidiyor bir fıs kullandığın için