Elis_efran15 Selam kızlar 3 ay 10 günlük bebeğim var 2 gündür 4 kez idrar 1 2 kez kaka yaptı. Bugün 1 kere çiş yaptı 2 kez kaka yaptı öğlen 1 den beri çiş yapmıyo beslenmesi güzel anne sütü alıyor ne yapmam gerek ?
Ayso5 Elis_efran15 havalar sıcak susuz kalıyordur bide terle atınca idrarda da azalma oluyor ben yarım çay bardağı su veriyordum yinede
Elis_efran15 Sevvl sabah doluydu. Ondan sonra hiç yapmadı kuzu bez kupkuru. Hadi ac dicem ama aç olsa ağlar ağlamıyor emiyor
Sevvl Elis_efran15 arada böyle olur kuzum korkma büyüyorlar artık benim bebeklerimde 3 ay 11 günlük ve su vermek için çok küçükler bana doktor asla verme mıdeso su ile dolarsa mama yemez dedi
Ayso5 Elis_efran15 biz suan büyüdük 16 ayligiz 😊 dilersen 3 4 kaşıkla başla için nasıl rahat edecekse
Sevvl Elis_efran15 bende vermıyorum herkes ver dıyro ama doktorları dınlemeyı tercih edıyorum verılmesı gerekse onlarda ver derdi çünkü 🥰
Uyukizim-33 Su verme çok küçük daha sütünden zaten alıyor suyu. Benim kuzenimin kızı vajinası yapışıyordu yapamıyordu . İstersen tedbiren bi göster . Tabi inşallah öyle bir şey yoktur korkutmuş olmayayım . Çünkü insan hemen tedirgin oluyor. Pişik için filan kortizonlu krem filan kullandın mı
ikibaloglanannesi Oğlum 4.5 aylık 2 gün önce öyleydi. Çok terledigi için idrar da azalma olmuş. Şu anlık 30 ml su veriyorum düzeldi. 2 hafta sonra 5 aylık olacağız yavaştan ek gıdaya geçeceğiz doktorum o zaman su miktarını artırırsın dedi.