Guclu_anne17 Merhaba anneler doğum günümüz yaklaşıyor paşama nasıl Bi doğum günü konsept yapayım fikirler alabilir miyim Akşam yapmayı düşünüyorum menü ne olabilir?
berkinannesi_ Guclu_anne17 bende oğlum temmuzun 23 de 1 yaşında olcak konsept olarak safari malzemesi aldım trendyoldan menü olarak bende kararsızım burda bekleyim☺️
MiraySu55 Guclu_anne17 ben kızıma ayı konsepti yapmıstım hediyelikte ayıcıklı anahtarlık dağıtmıstım 😇 yas pasta peynirli pogaca haşhaşlı çay ikram etmistik cafede
Nur2021 Guclu_anne17 ben oglumun 1 yas dogum gununde pastamizla fotografciya gittik, 3konseptte oglusun fotolarini cektiler, asci,pilot ve kursun asker kostumleriyle cekildi. Sonra ailecek de cektiler.
ruveydaensar berkinannesi_ 25inde de benim kızımın doğum günü 🤭 sadecik bohem tarzı bir konsept yapicam çünkü sadece eşimle ben varız ☺️ bakalim nasıl olacak
Guclu_anne17 Bende safari malzeme düşünüyorum ama şimdi mi alsam sonra mı fiyatlar yükselir mi nereden aldınız?
Nevasedaa Guclu_anne17 ben kızım üç aylıktı geçen sene almıştım tüm malzemeleri 100-150 TL tutmuştu bu sene alsam daha pahalıya geliyor. Prenses Konsepti yapmıştım Konsepti belirleyip alın hazırda dursun derim :) tedbirli olmakta yarar var.
bilgekizinannesi Sareberfin gökkuşağı ve unicorn olabilir:) ben pastasını gökkuşağı ve kendi elbiseleriyle birebir bi bebek figürüyle yaptırdım gökkuşağı açacak yaptırdım hatıra. İsterseniz fotoğraf paylaşablirim. Trendyoldan aldım tüm malzemeleri
Ygzz Guclu_anne17 trendyoldan 100 lü balon 1 yaş balonu birde 10 lü şeffaf içinde gold parçacıklı olan balon birde iyki doğdun yazıısı oda gold aldık kendimiz demirden stand yaptık kare balon duvar yapıcam kendim hazırlıycam organizasyonlar almış başını gidiyo kendimiz daha ucuza maal ettik 30 haziranda doğdu 2 temmuzda kutluycaz bayram sonu