Hilalko Merhabalar anneler bugün 3 ay özel aşılarını yaptırdık 2 çeşit rota ve menenjit miş. calpol verdim Bebeğimin başında nöbette beklemedeyim şimdilik rahat uykuya dalamıyor. Sizler neler yaşamıştınız.
Yasooo-1 Biz 3.ayda sadece rota asısını yaptırdık. Menenjıt 1yastan sonra tek doz yaptırabılırsınız dedi doktor. Ates kusma vs bısey yasamadık. Ikıncı gun 1 defa mukuslu kaka oldu baska bısey olmadı🙏
Hilalko Yasooo-1 bize söylemedi doktor menenjitin öyle olduğunu söyleseydi öyle yaptırırdık tüh. Rota da 2 çeşit dediler xli falan bir şeyler dediler. Doktorumuzdan pek memnun değiliz detaylı bilgi vermiyor bir kere daha farkettim yorumunuzla
Hilalko 220322 doktora özellikle sordum ishal olur mu diye hayır dedi. Şu an bebeğimin bağırsakları gurulduyor demekki olabilirmiş uyanıyor ara ara sızlanıp tekrar uyuyor
Uyukizim-33 Hilalko rotarix. Korkma bişi olmaz Allah ın izniyle. İyi ki yaptırmışsın . 2. Dozu da muhakkak yaptır
220322 Hilalko bizde ishal olmuştu hemen sırtına kadar 😂 menenjitte erken başlanamız iyi olmuş her doktor farklı yönlendriyor . Biz 3 5 13 bexsora olduk 14 nimenrix olduk
Lalalac Rota da sıkıntı olmuyor menenjit biraz ateş yapıyor. Menenjit ne kadar erken o kadar iyi. O tek doz olan geç oluyo 7-9-13 aylarda yapılacak bize
Hilalko Lalalac valla iki bacağından iğne oldu bir tane de ağızdan hiç birini bu hangi aşı anlatmadı. Başından bir an önce atmak istiyorlar
BabyArel Hilalko tavsiyem özel aşıları ayrı ayrı yaptırın bebeklere ağır gelebilir başka bir doktora ayrıca ayları konusunda danışın derim
Hilalko 220322 biz ne olduk bilmiyorum valla menenjit dedi sadece😄 anne olmak sanırım biraz da yırtıcı olmayı gerektiriyor. Özel hastanede bile ilgisizlik anca uyarınca dikkat edecekler sanırım