incir-receli hadi bakalım var mı şöyle salya sümük ağlatıcak sevdiğiniz film önerisi 😂 izlediklerimi de belirteyim sizleri boşuna yormıyım 😂 yeşil yol - 7. koğuştaki mucize - esaretin bedeli - müslüm - şampiyon - kefernahum en bilindiklerden bunları izledim 🙈
biroglanannesii1 incir-receli Ağlamalı değil ama Interstellar Parasite The Platform Joker Bu filmler de çok güzeldir sizin saydıklarınız dan Green Mile Shawshank te zaten nam salmış Oooww DiCaprio filmlerinden Wall Street Shutter Island Sıkıysa yakala bunlar da bambaşka lezzetli filmlerden
queen_mom incir-receli Titanic her izlediğimde ağlarım burnum sızlar . Acı tatlı ekşi Evim sensin Başka hatırlayamadım
Beyninizikullanmakucretsizdir Evim sensin ben çok beğenerek izledim ağladığım yerlerde oldu 🤧🤧 Delibal o da çok güzeldi otobüste izlemiştim nasıl ağlıyordum 😆😆 Seni Seviyorum Adamım Aşk Sana Benzer Sen Benim Herşeyimsin Tolga çevik ile kızı oynuyor baya ağlamalı bir film🤧 Ayla izlemediysen tavsiye ederim 👌🏻 Mucize 1-2 izleyebilirsin o da çok güzeldi👌🏻
ruveydaensar biroglanannesii1 ayy senle film izlemek çok zevkli olur gibi geldi 😂harika filmler arada izlemedikleeik var bakicam mutlaka 👍🏻
ilkim_oglum biroglanannesii1 tavsiyenizle esaretin bedelini izledim hayran kaldım diğerlerinede başlamak için işim bitirip oturmak istiyorum 🥹🥹🥹
Ezgi63 3 aptal ( hint filmi komedi ) Esaretin bedeli Piyanist Başlangıç Yeşil yol Her çocuk özeldir ( hint filmi )
azra1616 Ezgi63 piyanist onu Bn izlemiştim küçüktüm sonra tekrar izlemek istedim ama Bi türlü aklıma gelmedi ismii görünce baktım o film en kısa zamanda izlemek isterim teşekkür ederim uzun zamandır bakiyordum
Ana-kartalice11 Ateşböceklerinin mezarı (Grave of the Firefiles) Bir anime filmi olmasına rağmen çok hüzünlü, bekarken izlemiştim salya sümük ağlayarak. Anne olunca tekrar izlemeyi yüreğimin kaldırabileceğini sanmıyorum🙈🙈
Semayusuf incir-receli kardeş gibiydiler filmini izle ağlama garantili ve kadrosu tam yıldızlar geçidi Türkiye’de hatırlarsan suskunlar diye biz dizi vardı o filmden uyarlanmıştı diziyi hatırlarsan konuyu anlarsın
Onurcan21 ağlamaklı değil ama dün izledim bir nefes ötede çok beğendim izle bi de zamana karşı söylenenler dışında
Busragokceberra incir-receli The platform çok güzeldi Pi’nin yaşamı Avatar Uzaya yolculuk Bergen Müslüm Sakin geri dönme Dilberay Zamanda tutsak Ölümcül labirent: Şampiyonlar Turnuvası Sen hiç ateş böceği gördün mü Görümce Eltilerin savaşı Kelebeğin rüyası Sessiz bir yer 1,2 Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu 3 Aptal 6 dalga Parazit Bird Box Dedemin Fişi Fantastik Canavarlar Çok var daha yazardım ama liste uzar gider☺️
benimprensesim Busragokceberra ekran aldım 😂 her kahvaltıda fil seçme stresi oluyor bu post tam bizlik oldu