TubaB 1_prens_annesi eğlenceli Doğ Day Afternoon , beklenmedik son İçinde Yaşadığım Derş , bilim kurgu ve aşk Perfect Sense , korku ve beklenmedik son The Sixth Sense, gizem bilim kurgu Coherence, iç ısıtan muzip Grand Budepest Hıtel… ve daha birsürü
Hilaalhepp DuyguveUygar leonardo dicaprionun oynadığı filmiydi akıl hastası bir Karısı vardı hani eğer oysa bende onu çok beğeniyorum ama izlerken pek bir şey anlamadım çok karışık bir sahneden bir sahneye geçiyor şaşırıyordum
DuyguveUygar Hilaalhepp evet biraz karmaşık bir filmdi ama genel olarak ben çok begendim olay örgüsü güzel işlenmişti💜
Teomom1 TubaB Ay ben bu filmi pandemi zamanı bulmuştum. Konusundan dolayı izlemek istememiştim 😂 düğünümüz falan ertelenmişti kaldıramayacaktım izlemeyi 😂 sanırım artık izleyebilirim 😂
TubaB Teomom1 izleyin beğenirseniz karşılıklı film önerilerine başlayalımmmm ❤️😅 benzer film zevkleri olan insanlar bulmak zor ve benim hobim film dizi izlemeeeeekkk ❤️❤️❤️😅
Teomom1 Hilaalhepp I origins’te insan gözünün evrimini inceliyorlar. The prestige filminde de iki rakip sihirbazın çekişmesi anlatılıyor.